Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

Toen ik nog een puber was (mijn puberteit begon vóór het jaar 2000, ik ben oud…), was ik groot fan van Miss Sporty. In de loop der jaren ben ik het merk een beetje uit het oog verloren, voornamelijk omdat ik in een dorp woonde en de plaatselijke drogist het merk opeens niet meer verkocht. Onlangs kreeg ik een pakketje met een aantal Miss Sporty producten, waardoor ik me weer even dat pubermeisje voelde. In dit artikel ga ik het hebben over de Studio Colour Mono Eye Shadow.

IMG 5253 1440x1048 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

De verpakking is mooi en functioneel. Door de doorzichtige verpakking kun je de kleuren goed zien. Deze matte kleuren zijn goed met elkaar te combineren, ik heb een roze, bruine en crèmekleurige versie. Ik vind vooral het printje op het product leuk, ziet er goed uit!

IMG 5258 1440x880 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

Ingrediënten

Het is mijn gewoonte om bij ieder productartikel een beschrijving te geven van de ingrediënten. Helaas gaat dat deze keer niet lukken, omdat ik niet beschik over deze informatie. Op het product zelf staat niets vermeld en ook op internet kan ik niets vinden.

IMG 5261 1440x756 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

Ik heb deze drie kleuren, 124 Sentimental, 125 Nude en 123 Chocolate. Ze ruiken redelijk neutraal, een beetje poederig, maar geen vreemde chemische geuren.

IMG 5264 1440x964 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

De swatch valt een beetje tegen, van links naar rechts zie je Sentimental, Nude en Chocolate. Er zit niet heel veel pigment in blijkbaar. Ik ben benieuwd of het op de ogen beter is.

IMG 5574 1440x1275 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

Op het oog is het iets beter, al worden het absoluut geen knallende kleuren. Ik heb Chocolate in de crease aangebracht, Sentimental op het bewegend ooglid en Nude op het wenkbrauwbot. Nude valt helaas helemaal weg, maar de andere twee kleuren  doen het redelijk. Je kunt ze in ieder geval zien. Na de swatches verwachtte ik er niet meer zoveel van, maar Sentimental en Chocolate zijn prima voor een subtiele ooglook. Ik vrees dat mijn huid te licht is voor Nude.

Ik denk dat deze matte oogschaduw van Miss Sporty heel erg geschikt kan zijn voor meisjes die net beginnen met make-up. Er zit genoeg pigment in om een beetje op te vallen, maar het is niet gepigmenteerd genoeg voor een heftige ooglook. Voor een school- of werkdag is dit prima. Voor een avond uit zou ik dan iets anders pakken met sprekendere kleuren.

Mijn conclusie is dus niet slecht, maar ook niet heel goed. Ik blijf er een beetje tussenin zitten.

De make-up van Miss Sporty is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en deze Studio Colour Mono Eye Shadow kost €1,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

pinit fg en rect red 28 - Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: