Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Ik kreeg de afgelopen een persbericht in mijn mailbox dat ik graag wil delen. In augustus brengen veel merken nieuwe producten uit en de producten die hieronder staan, liggen binnenkort in de winkel!

NYC

NYC Big Bold False Lash euro 449 - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Geef je wimpers het maximale volume en een ultra lange lengte met de BIG BOLD False Lash Mascara van NYC New York Color. Het nieuwe lash-maximizing borsteltje zorgt met één beweging voor een echt vals wimper effect. Zo creëer je makkelijk en snel een speelse, sprankelende city girl look!

BIG BOLD False Lash Mascara

Stap nooit meer onopgemerkt een feestje binnen, dankzij de nieuwste NYC NEW YORK COLOR BIG BOLD False Lash Mascara. Creëer in één beweging een extreme lengte en maximaal volume door de super black gepigmenteerde formule. Het geheim van deze mascara is het innovatieve lash-maximizing borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Hierdoor worden de wimpers keurig gescheiden en lijken je ogen extra groot. De unieke crème textuur zorgt voor het smooth aanbrengen van de mascara. Het resultaat is een ultiem vals wimper effect, waarmee je als een trendy it-girl vol in de spotlight staat!

Adviesverkoopprijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe NYC NEW YORK COLOR BIG BOLD False Lash Mascara heeft een adviesverkoopprijs van€4,49 en is verkrijgbaar vanaf half augustus 2017 bij alle Kruidvat– en Trekpleister-filialen.

Miss Sporty

Play it like a pro! Geef jezelf een echte blogger look met de nieuwste producten van Miss Sporty en je bent helemaal camera-proof. Creëer perfect gevormde wenkbrauwen met het Studio Lash Designer Eye brow pencil, terwijl je vervolgens met de Mission Sculpting Duo Powder in slechts twee eenvoudige stappen kunt shapen en highlighten voor de meest perfecte vorm. Vergeet niet je handen picture-proof te maken en geef je nagels met de Nail Expert Gel Primer base coat een mooie langhoudende kleur met een gellook finish.

Mission Sculpting Duo Powder

Contouring, sculpting, strobing… luv it! Shape en highlight in twee stappen met de Mission Sculpting Duo Powder van Miss Sporty. De Sculpt bronzer met matte ondertoon is perfect om een natuurlijke schaduw te creëren. De Light Up highlighter laat dankzij het fijne parelmoerpoeder bepaalde gezichtsdelen oplichten. Mission accomplished in a snap!

Adviesverkoopprijs Mission Sculpting Duo Powder: € 3,99 Verkrijgbaar in de kleuren: #001 & #002

Miss Sporty  Studio Lash Designer Eye Brow dark 4 - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Miss Sporty  Studio Lash Designer Eye Brow medium 4 - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Miss Sporty Studio Lash Designer Eye Brow light 4 - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Studio Lash Designer Eye brow pencil

On fleek wenkbrauwen, zonder een dagelijks bezoek aan de brow bar?! Met het Studio Lash Designer Eye brow pencil van Miss Sporty creëer je perfect gevormde wenkbrauwen. Het automatische wenkbrauwpotlood is makkelijk in gebruik en werkt heel precies, dankzij de altijd scherpe punt. De intense kleuren medium en dark blenden mooi voor een natuurlijke look tot wel 10 uur lang.

Adviesverkoopprijs Studio Lash Designer Eyebrow pencil: € 2,49

Miss Sporty  Nail Expert Gel Primer 299 euro - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Nail Expert Gel Primer base coat

Verbluf al je vriendinnen met een professionele manicure look, dankzij de nieuwe Nail Expert Gel Primer van Miss Sporty. Prep en prime je nagels met deze verzorgende en verstevigende base coat voor een mooie langhoudende kleur en gelachtige finish zonder het gebruik van een UV-lamp. Play it like a pro!

Adviesverkoopprijs Nail Expert Gel Primer: €2,99

De producten uit de Miss Sporty Blogger Look zijn vanaf half augustus 2017 verkrijgbaar bij DA , DIO en via Bol.com.

En, zit er iets voor jou bij? Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze producten en ik kijk vooral uit naar de NYC mascara en het Miss Sporty Brow Pencil.

pinit fg en rect red 28 - Nieuw in de schappen: NYC en Miss Sporty

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: