Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana Crunch

Eerder vertelde ik al dat ik ben gestopt met vlees eten, dat doe ik nu ongeveer een maand, en dat gaat prima. Af en toe pak ik een vleesvervanger van de Vegetarische Slager, meestal eet ik een gerecht gewoon zonder vervanger. Qua tussendoortjes pak ik wat vaker een vegan-versie, blijkbaar ben ik er in mijn hoofd best wel mee bezig. Voor deze Snack Time! heb ik gekozen voor twee verschillende repen van Nakd, Banana Crunch en Cocoa Delight.

IMG 5558 1440x1049 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana CrunchIMG 5561 1440x1500 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana CrunchIMG 5562 1440x1099 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana CrunchIMG 5563 1440x1523 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana Crunch

Qua samenstelling zijn de repen redelijk hetzelfde, ze bevatten 103 en 105 kcal per reep, afhankelijk van de smaak. Het grootste deel van het product bestaat uit dadels en rozijnen, dus koolhydraten. Ik heb ze zelf alleen maar geproefd, want op dit moment zijn het voor mij niet de meest ideale snacks. Mijn proefkonijnen waren in dit geval de kinderen. 18% van de reep bestaat uit eiwitten, waardoor ze behoorlijk vullen.

IMG 5566 1440x777 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana CrunchIMG 5570 1440x737 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana Crunch

Banana Crunch

Beide kinderen zijn gek op banaan, dus die werd als eerste aangevallen, ik nam zelf ook een hapje. Niet geslaagd voor mij en mijn oudste zoon, de jongste at braaf verder. Ik vond het een redelijk onsmakelijke, zure gewaarwording met ook nog eens een minder fijne nasmaak. Nee, de Banana Crunch vinden zoon en ik echt niet lekker, de 2,5-jarige at hem wel braaf helemaal op en leek er wel van te genieten.

Cocoa Delight

Dan de Cocoa Delight, ik was een beetje angstig door de eerste ervaring, maar met goede moed namen we een hapje. Dit is best goed te doen! Deze reep smaakt echt naar cacao, je hebt niet die typische chocolade-structuur in je mond, maar wel de smaak. Ook de kinderen waren allebei enthousiast over de Cocoa Delight. De oudste vroeg de volgende dag zelfs of hij er eentje mocht hebben. Deze is zoveel lekkerder dan de Banana Crunch.

Een wisselende review dus, deze keer. We gaan de Cocoa Delight zeker vaker halen, maar de Banana Crunch laten we voortaan maar in de winkel liggen. De producten van Nakd zijn verkrijgbaar bij de supermarkt. De Cocoa Delight kost €2,89 voor 140 gram, 4 repen. De Banana Crunch kost €2,99 voor 120 gram, ook 4 repen.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Nakd Cocoa Delight en Banana Crunch

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge