Vrijdag Maskerdag: Garnier SkinActive Hydra Bomb

Het is tegenwoordig de gewoonte dat mijn zoon mijn masker uitkiest. Ik heb een bak vol met maskers in de kast staan in allerlei verschillende kleurtjes en op de een of andere manier vindt mijn oudste zoon het zo leuk om er in te snuffelen. Dit keer koos hij het Hydra Bomb sheetmasker van Garnier.

Hydra Bomb

IMG 6123 1440x1439 - Vrijdag Maskerdag: Garnier SkinActive Hydra Bomb

Zoals je kunt zien, heb ik mijn masker in Duitsland gekocht, bij DM. Deze variant van het Hydra Bomb masker is volgens mij ook niet verkrijgbaar in Nederland, er zijn wel andere varianten te vinden bij bijvoorbeeld Etos en Kruidvat. Dit masker is voor de normale en gemengde huid en heeft een matterend effect. Het bevat groene thee-extract en hyaluronzuur. De verpakking is van een soort zilverfolie met een groene glans (sorry voor de prulfoto’s, folie is niet fotogeniek). Er zit één sheetmasker in.

Ingrediënten

IMG 6128 1440x183 - Vrijdag Maskerdag: Garnier SkinActive Hydra Bomb

Helaas staat dat hyaluronzuur behoorlijk onderaan de lijst en staan er twee soorten parabenen boven. Beetje jammer. Parfum in een masker vind ik ook een beetje onzin, gelukkig staat die helemaal onderaan.

Gebruik

IMG 6134 1440x856 - Vrijdag Maskerdag: Garnier SkinActive Hydra Bomb

Het masker bestaat uit twee delen, een witte kant en een blauwe kant. Helaas is de blauwe kant bijna wit en moet ik nog even goed kijken voor ik het masker op mijn gezicht doe. De witte kant moet op je gezicht, zodra het goed zit haal je de blauwe kant eraf. Zo weet je zeker dat je de goede kant van het masker gebruikt. Je laat het masker 15 minuten inwerken en verwijdert het dan. Overgebleven product kun je inmasseren of verwijderen met een wattenschijfje.

Mijn ervaring

Het masker ruikt bijna neutraal, er zit een heel klein beetje een fris geurtje aan. Het aanbrengen is even knoeien, omdat je de blauwe kant er weer af moet halen, je moet dan even oppassen dat je niet het hele masker er weer aftrekt. Het masker is heel nat en door die hoeveelheid vocht begint het na een minuut of tien een beetje te kriebelen. Ik ben bijna opgelucht als de wekker gaat. Er blijft nog veel product achter en inmasseren is een onmogelijke taak, dus ik heb de resten verwijdert met een wattenschijfje. Na gebruik voelde mijn huid zacht en glad. Ook voelde mijn T-zone niet meer vettig aan. Toen ik vanochtend wakker werd, was mijn gezicht nog steeds zacht, maar mijn T-zone was wel weer vet als vanouds. Ik vind het Hydra Bomb masker van Garnier wel prettig, maar het is geen wondermiddel. Ik zou het misschien weer gebruiken, omdat het wel fijn voelde op mijn huid.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb masker is in Nederland niet verkrijgbaar, maar in Duitsland wel, bijvoorbeeld bij DM. Het kost daar €1,85 voor één sheetmasker.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Garnier SkinActive Hydra Bomb

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: