Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Gaaaap, dit was een week van korte nachten. De jongste slaapt prut en maakt er een sport van om ons allemaal wakker te houden. We hebben gisteren geprobeerd een film te kijken, Guardians of the Galaxy vol. 2. Na de eerste 50 minuten begon de jongste te brullen. Uit bed gehaald, geknuffeld en op de bank gezet met de tablet, hij lag heel rustig en was compleet gefocust op het schermpje. Film maar weer aangezet, nog eens drie kwartier later ging opeens de kamerdeur open en stond daar de oudste, nachtmerrie, tja… Kom er maar bij dan. Naast zijn broertje gezet, film weer aan. Oudste is gek op comics en Marvel en alles wat er mee te maken heeft, dus die had de tijd van zijn leven… Bad Parenting? Misschien, maar het was nog wel even gezellig. De jongens hebben met hun vader op de bank gekampeerd (lang leve het wooneiland) en ik ging naar boven met een Kruidvat masker.

Kruidvat Fruity Cocktail

IMG 5628 1440x2207 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Deze week hebben mijn kinderen het masker uitgezocht. Ik heb eerder een artikel geschreven over mijn make-upkast, daar staat een bak in met allemaal masker die ik in de aanbieding op de kop tik, zodat ik altijd iets heb voor de vrijdagen. Natuurlijk kozen ze voor iets schattigs, het werd het Kruidvat Masker Fruity Cocktail. Een peel off, altijd leuk om die eraf te peuteren.

IMG 5630 1440x1120 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Het masker belooft alleen de huid te reinigen en je een schoon en fris gevoel te geven. Geen verjongingskuur dit keer, helaas 🙂 Het masker is verrijkt met granaatappel, cranberry en bosbessen voor een heerlijke geur. Gewoon aanbrengen, wachten tot het droog is en eraf peuteren, gaan we doen. Ow, en je mag het niet opeten. Ik ben toch benieuwd of er iemand is die het een goed idee vond om een masker te proeven.

IMG 5631 1440x302 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Ai, veel alcohol en nog wat parfum, dat belooft niet zoveel goeds.

IMG 5633 1440x2203 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Mijn ervaring

Als je het zakje doet, komt er een bekend chemisch luchtje uit, zo’n luchtje dat zo scherp in je neus aankomt dat je ogen ervan gaan tranen. Ik schrijf dit regelmatig, en ik bedacht me dat dat vooral gebeurt bij peel off maskers. Ik denk dat het er gewoon bij hoort, maar ik word daar niet echt blij van. Gelukkig is in dit geval het luchtje zo weg. Ik knijp de inhoud van het zakje op mijn hand en breng het masker aan met een kwast, op die manier krijg ik een mooi dun laagje en smeer ik het eens niet in mijn wenkbrauwen en haren (nou ok, er zat een heel klein beetje in mijn haar).

10-15 minuten blijkt weer eens erg optimistisch, en ik heb niet eens al het product gebruikt. Het duurde 25 minuten voor het masker helemaal droog was. Tip van de chef; als je geen beginnetje kan vinden om het masker eraf te trekken, trek dan even een gekke bek tegen jezelf in de spiegel, et voilà! Het masker komt er moeiteloos in één keer af.

Conclusie

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat het masker niet veel heeft gedaan voor mijn huid. Het voelt wel even lekker als het erop zit, maar ik zie absoluut geen verschil tussen voor en na. De volgende ochtend word ik ook wakker met een flink glimmende t-zone, zoals gebruikelijk. Maar ja, het masker belooft ook niets anders dan een frisse en schone huid, en schoon was het wel, want ik had mijn gezicht natuurlijk al grondig gereinigd voor het masker. Nee, ik kan niet zeggen dat ik dit een aanrader vind. Dit is echt een maskertje dat leuk is om te doen op een slaapfeestje met je vriendinnen, maar het doet niet veel voor je huid.

Wil jij het Kruidvat Masker Fruity Cocktail nou toch proberen? Het is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €0,99. Daarvoor krijg je er wel gelijk twee.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Fruity Cocktail

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: