Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let’s Stay Home Peel Off Mask

Thank God it’s Friday! Na vandaag heeft mijn man een weekje vakantie en kunnen we samen onze zoons vermaken. De afgelopen twee weken heb ik dat zelf moeten doen, en als ik heel eerlijk ben, het was lastig. Van het ene op het andere moment hebben ze opeens ruzie en dat blijft dan de hele dag een beetje doorsudderen. Kan te maken hebben met het leeftijdsverschil, vier jaar is niet niks, maar ik denk dat het een bijwerking is van de vakantie. Ze zijn nu de hele op elkaar, en op mij, aangewezen, en dat is blijkbaar niet makkelijk. De rest van de vakantie proppen we maar vol met leuke dingen en extra veel uitstapjes, we overleven het vast wel weer!

Natuurlijk heb ik weer een masker gedaan en deze keer was dat het Lovelife Let’s Stay Home Peel Off Mask. Wat een mond vol. Laten we snel kijken wat ik ervan vond!

IMG 3236 1440x1002 - Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let's Stay Home Peel Off Mask

De verpakking bestaat uit twee maskers van 8 ml. Hij is mooi blauw van kleur met een zwarte belettering, lekker duidelijk. Ik heb er in ieder geval niets op aan te merken.

IMG 3238 1440x611 - Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let's Stay Home Peel Off Mask

Hierboven kun je de gebruiksaanwijzing lezen, zeker niet ingewikkeld om op te volgen. Ik heb in ieder geval van tevoren even goed mijn gezicht schoongemaakt.

IMG 5351 1440x2160 - Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let's Stay Home Peel Off Mask

En hier lees je de ingrediënten. Er zit niet zoveel raars in, de jasmijn staat redelijk hoog, dat is mooi. Ook zie je hier staan dat het masker is gemaakt in de EU.

IMG 5353 1440x2047 - Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let's Stay Home Peel Off Mask

Toen ik de verpakking openmaakte, rook ik een sterke chemische geur. Ik heb het masker dun aangebracht met een kwast, er zit meer dan genoeg in de verpakking. De geur is wel heel sterk, de tranen sprongen in mijn ogen. Na een minuut of vijf verdween de ergste lucht wel, maar prettig is anders. Vijftien minuten later was het masker nog niet helemaal droog, dus ik heb het nog maar tien minuten laten zitten. Daarna was het masker in één keer te verwijderen. Erg veel onzuiverheden kon ik er niet op terug vinden, wel voelde mijn huid heel glad aan.

Conclusie

Dit doen we maar niet weer. Door de sterke geur was dit niet echt ontspannend. Er was ook niet een heel groot verschil tussen voor en na, anders was het misschien nog de moeite waard geweest. Ik heb weleens fijnere peel offs gebruikt.

Mocht je nou dit masker toch zelf willen proberen, je kunt het kopen bij Action voor €0,58. Daarvoor krijg je twee maskertjes van 8 ml.

 

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Lovelife Let's Stay Home Peel Off Mask

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: