ColourPop Lippie Stix

Een poosje geleden ben ik losgegaan bij ColourPop. Vandaag bespreek ik het allerlaatste product uit die shopping spree, de Lippie Stix in de kleur Lumière.

Lippie Stix

IMG 6269 1440x893 - ColourPop Lippie Stix

De Lippie Stix zitten verpakt in een kartonnen doosje, wit met een holografische opdruk. De Lippie Stix bevat 1 gram product. Lippie Stix zijn romige, zeer gepigmenteerde lippenstiften. Ze hebben een redelijk lange houdbaarheid. De kleur Lumière komt uit de samenwerking met Kathleen Lights, één van mijn favoriete YouTubers.

IMG 6273 1440x854 - ColourPop Lippie Stix

Op de site leek de kleur een stuk rozer, in het echt heeft hij een behoorlijk paarse ondertoon. Perfect voor koelere huidtypes, maar misschien iets te donker voor mij. Zoals je ziet krijg je een lange, smalle huls met een opdraaigedeelte waar de stift uitkomt. Die stift is ook wat smaller dan je misschien gewend bent, maar op deze manier kun je wel heel precies werken.

Ingrediënten

IMG 6275 1440x1104 - ColourPop Lippie Stix

LAURYL LAURATE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, STEAROXY DIMETHICONE, STEARYL DIMETHICONE, GLYCERYL HYDROGENATED ROSINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDRATED SILICA, FLAVOR, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TOCOPHEROL, GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, C12-16 ALCOHOL, SILICA, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, BETAINE, MOMORDICA GROSVENORI FRUIT EXTRACT, BLUE 1 LAKE (CI 42090), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

De meeste producten van ColourPop zijn vegan, op hun faq-pagina staat een lijst met de uitzonderingen. Voor zover ik kan zien zijn alle Lippie Stix vegan. ColourPop test ook niet op dieren en ze zijn dus cruelty free.

Swatchtijd!

IMG 6282 1440x1002 - ColourPop Lippie Stix

Hierboven kun je goed zien dat Lumière een paarsige ondertoon heeft. Hij is ook donkerder dan ik had verwacht. Bij het swatchen  kon ik al goed voelen hoe zacht en makkelijk aan te brengen hij is, de stick glijdt gewoon over mijn huid. Hij is ook meteen heel dekkend, de pigmentatie is prima.

Gebruik

IMG 6285 1440x646 - ColourPop Lippie Stix

Zoals ik al dacht, gaat het aanbrengen heel makkelijk. De stick voelt heel romig en zacht aan. Door diezelfde romigheid is de houdbaarheid wel beperkt. Hij blijft een uur of 4 goed zitten, maar na een maaltijd is het echt bijwerktijd. Ook laat je gegarandeerd sporen achter, want de Lippie Stix geven behoorlijk af. Hij geeft een satijnachtige glans en droogt niet mat op. Doordat hij zo zacht is, voelt hij ook heel comfortabel aan op de lippen, bijna als een balsem. Ik vind hem heel fijn dragen, ik moet er alleen aan denken dat ik niet straffeloos mijn man en kinderen kan zoenen.

Conclusie

Ik vind het een prima lippenstift, met een prima houdbaarheid. Als je matte lippen gewend bent, is 4 uur natuurlijk niet zo lang, maar voor een normale, zachte, romige stick is dat natuurlijk prima. De kleur is mooi en intens, hij kruipt niet en benadrukt geen velletjes. Ik kan hem zeker aanraden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Helaas is ColourPop alleen te koop via hun website en moet je dus rekening houden met eventuele extra kosten als je boven de €22,- bestelt. Bestellingen boven $50,- worden gratis verzonden, maar dan loop je dus het risico dat de douane je pakje eruit pikt en je BTW moet betalen. De Lippie Stix kosten $5,- per stuk.

pinit fg en rect red 28 - ColourPop Lippie Stix

Share:

2 Reacties

 1. 7 september 2017 / 00:24

  Hij klinkt goed! Ik vind de kleur best wel mooi eigenlijk. Vanuit de verpakking leek ie stuk donkerder. Deze mate van donker vind ik perfect!

  • Annika
   Auteur
   8 september 2017 / 08:28

   Ik denk ook dat hij jou met je donkere haar heel mooi zal staan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: