Lush Yes Yes Yes Massage Bar

Vrijwel iedereen houdt van een goede massage. Of je daarvoor nu naar een salon gaat of je partner lief aankijkt, je wordt er heerlijk ontspannen van. Toen ik een bestelling plaatste bij Lush, kon dit product niet ontbreken. Ik heb een Yes Yes Yes Massage Bar gekocht en uitgebreid getest.

Yes Yes Yes

IMG 3518 1440x1024 - Lush Yes Yes Yes Massage Bar

Deze massage bar bestaat uit fijne boters en ruikt naar jasmijn, ylang ylang en roos. Hij smelt door aanraking met de huid, wat in de praktijk betekent dat je je lijf insmeert met een zachtjes smeltende zeep die je niet hoeft af te spoelen. Je kan het zien als een bodylotion in vaste vorm. Je kan hem dus ook prima op jezelf gebruiken, je hebt in principe geen partner nodig. Laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk fijner als je wél iemand hebt om je te masseren.

Ingrediënten

Ik heb ze gekopieerd van de Lush website, de linkjes verwijzen naar een verdere uitleg over het product. De producten met een * komen van nature voor in etherische olie.

Veel natuurlijke producten, niets geks dacht ik zo.

Fresh Made

IMG 3517 1440x1721 - Lush Yes Yes Yes Massage Bar

Zoals bij alle Lush-producten staat ook op de massage bar aangegeven wanneer het is geproduceerd/ingepakt en is het te herleiden waar het precies vandaan komt. Ik heb weleens filmpjes gezien (YouTube) hoe het eraan toegaat in de Lush fabriek en dat ziet er echt geweldig uit, ik kan je echt aanraden om dat eens te bekijken. Je ziet de mensen met heel veel plezier hun werk doen en alles bij Lush wordt ook echt met de hand gemaakt.

Is ‘ie goed?

Op welke manier je hem ook gebruikt, ik vind de Yes Yes Yes Massage Bar een heel fijn product. Hij maakt je huid heerlijk zacht en hij ruikt naar jasmijn. Daar moet je wel van houden, anders is dit echt niets voor jou. Ik heb de bar in een bakje in de slaapkamer staan, en het ruikt daar nu altijd naar jasmijn. Ze hebben ook andere massage bars, ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ik kan me zo voorstellen dat ze exact hetzelfde werken, maar dan anders werken. Ik zou zeggen, als je ooit bij een Lush winkel komt, snuffel dan een keer aan alle verschillende bars en laat me weten welke de lekkerste is. Ik gebruik hem al maanden en er komt nog geen einde aan, dus hij is ook best zuinig in gebruik.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Yes Yes Yes Massage Bar is van Lush en logischerwijs alleen daar verkrijgbaar, dat kan in één van de winkels of online. Hij kost €9,95.

pinit fg en rect red 28 - Lush Yes Yes Yes Massage Bar

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: