Vrijdag Maskerdag: Schaebens Reinigend Masker

Happy Friday! Wat een weer de afgelopen week! Dit was zo’n week waarin je het liefst onder een dekentje kruipt, met je pyjama aan en Netflix op televisie. Helaas voor mij moest ik heel wat keren de deur uit, van werken tot chauffeur spelen en boodschappen doen. Ik heb een aantal keer echt het gevoel gehad alsof ik van de weg af zou waaien. Tijd voor een fijn maskertje! Deze week weer eentje van DM, het Schaebens Reinigende Masker.

Schaebens

IMG 6286 1440x2243 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Reinigend Masker

Schaebens is een merk dat huidverzorging maakt voor een betaalbare prijs. Ze staan vooral bekend om hun producten met Dode Zeezout, maar hun maskertjes zijn over het algemeen ook heel fijn. Vandaag test ik het Reinigende Masker dat geschikt is voor ieder huidtype met zouthout en allantoïne. Dit masker is hypoallergeen en vegan. In één verpakking zitten twee maskertjes.

Ingrediënten

IMG 6289 1440x365 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Reinigend Masker

Caprylic/Capric Triglyceride is voor 100% gemaakt van kokosolie, het zorgt ervoor dat een product goed verspreid en fijn aanvoelt op de huid. Er zitten wat fijne producten in die zacht en verzorgend zijn voor de huid. Heilkreide zijn zogenaamde vitale kruiden, in dit product zit zouthout. Of dat iets doet voor je huid, weet ik niet, maar het ruikt over het algemeen wel erg lekker.

Gebruik

IMG 6290 1440x2308 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Reinigend Masker

Aanbrengen en gebruik is deze keer ietsje anders. Bij dit masker breng je het product aan, waarna je het zachtjes inmasseert om de peelende werking te versterken. Ik heb het weer aangebracht met mijn maskerkwast en daarna heb ik het zachtjes ingemasseerd. Daarna laat je het 5-10 minuten zitten en spoel je het af met warm water. Het masker ruikt een beetje vreemd, ik kan mijn vinger er niet goed opleggen, maar ik vind het niet een heel prettige geur. In de verte ruik je een beetje de zoethout. Het masker voelt koel aan en zit prettig, geen gekriebel of irritatie. Afspoelen was ook zo gebeurt, ik heb weleens maskers gehad waarbij ik echt bijna moest schrobben om het eraf te krijgen, maar dit masker spoelt redelijk snel weg.

Is ‘ie goed?

Het is een prettig masker, het geurtje is niet zo aanwezig dat ik hem niet nog een keer zou gebruiken. Mijn huid glimt minder na gebruik en voelt glad en zacht aan. Ook lijkt de huid rustiger en wat minder rood. Het doet dus zeker wel wat. Op de verpakking staat dat het masker poriënverkleinend werkt, maar dat kan natuurlijk niet. Wel reinigt het de huid goed, waardoor de poriën wat minder opvallen. Ik kan hem zeker aanraden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Schaebens Reinigende Masker is verkrijgbaar bij DM in Duitsland en kost €0,50 voor een verpakking van twee maskertjes.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Schaebens Reinigend Masker

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: