Etos Beauty Bloggers Boek

Daar stond ik dan, vanochtend om 9 uur, voor de deur van de Etos. Zoals je misschien weet, krijg je vanaf vandaag bij besteding van €15,- bij Etos het Beauty Bloggers Boek cadeau. Als beauty blogger kon ik die natuurlijk niet laten liggen, dus ik gooide mijn mandje vol en nam het boek mee naar huis.

Beauty Bloggers Boek

IMG 6993 1440x1301 - Etos Beauty Bloggers Boek

Dit boek is samengesteld in samenwerking met 6 bekende namen uit de bloggerswereld. Ieder geven ze hun eigen kijk op beauty, en geven ze je tips om er op je best uit te zien. Het boek telt 145 pagina’s met veel tips en tricks en heel veel mooie foto’s. Alle onderwerpen komen aan bod, van make-up tot huidverzorging, maar ook hoe je het juiste parfum kiest.

De bloggers

IMG 7010 1440x1038 - Etos Beauty Bloggers BoekIMG 7014 1440x1354 - Etos Beauty Bloggers Boek

Ik kende zowaar alle bloggers die meewerken aan het boek, Vera, Cynthia en Serena volg ik op de voet, ik lees hun blogs graag en kijk af en toe naar YouTube video’s. De andere dames volg ik niet (tijdgebrek), maar ik zie weleens wat voorbij komen. Het zijn in ieder geval allemaal dames die heel goed weten waar ze over praten en die al jarenlang in het vak zitten.

Is het de moeite waard?

IMG 7015 1440x1093 - Etos Beauty Bloggers BoekIMG 7017 1440x1077 - Etos Beauty Bloggers Boek

Ik heb nog maar een klein stukje gelezen en gebladerd, maar ik kan zeggen dat het boek er prachtig uitziet. Het komt over als een basisgids die je nuttige en bruikbare tips geeft, zoals uitzoeken of je een warm of koel huidtype bent, welk soort foundation je het beste kunt gebruiken voor een droge of vette huid, en nog veel meer.

Als je dat allemaal al weet, dan is het boek nog steeds heel fijn om door te bladeren en te kijken naar de mooie foto’s. Dit boek doet het zeker goed op de salontafel. Dus ja, ik kan hem wel aanraden. Het is niet nodig om de bloggers te kennen die meewerkten aan dit boek, ook als je ze niet kent is het erg leuk om te lezen. Zelfs voor iemand die iedere dag bezig is met beautyproducten staat er interessante informatie in.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Beauty Bloggers Boek heeft een waarde van €14,95, maar je krijgt het gratis bij besteding van €15,- bij Etos. Op is op, dus wees er snel bij als je er eentje wil hebben! Alleen bij Etos.

pinit fg en rect red 28 - Etos Beauty Bloggers Boek

Share:

2 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 18:55

  Ben net even erin gaan gluren of ik het waard vond om 15 euro te besteden aan dingen. Maar zag voor mezelf iig al dat het erg basis is en die basis dingen heb ik voor mezelf wel onder de knie.

  • Annika
   Auteur
   9 oktober 2017 / 20:46

   Ik moest nog vitamines hebben en heb het aangevuld met maskers 😀 Ik vind het wel collectable, leuk om te hebben en om door te bladeren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: