L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Deze mascara is al een poosje een hype in de beautywereld. Volgens mij begon het bij Tati, toen zij de Amerikaanse versie van deze mascara probeerde en daar zeer enthousiast over was. Hier kun je haar video terugkijken. Ik kwam hem toevallig tegen tijdens een tripje naar de DM, dus ik heb hem gelijk uitgeprobeerd. Vandaag lees je meer over de L’Oréal Paradise Extatic Mascara.

Paradise Extatic

IMG 7021 1440x1032 - L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Als je een eindje naar beneden scrollt, vind je een foto met alles wat deze mascara kan volgens 107 gebruikers. De Paradise Extatic belooft in ieder geval intens volume, langere wimpers en een plezierige manier van aanbrengen. De verpakking is roségoud, ik kocht hem in een kartonnen doosje. Het doosje heeft dezelfde kleur als de huls. Op het doosje staat een duidelijke foto van het borsteltje, dat extra zacht zou moeten zijn.

Ingrediënten

IMG 7028 1440x865 - L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Voor de volledigheid zie je hierboven alle ingrediënten. Ik ben iets minder enthousiast over de parafffin die heel hoog op de lijst staat. Verder heb ik er niet zoveel op aan te merken.

Getest

IMG 7030 - L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Hierboven zie je dus de testresultaten. Laat ik maar niets zeggen over de grootte van de geteste groep, 107 is natuurlijk niet heel erg representatief. Desalniettemin zijn de resultaten niet slecht te noemen.

Gebruik

IMG 7033 1440x977 - L'Oréal Paris Paradise Extatic MascaraIMG 7040 1440x1026 - L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Als je de mascara opent kun je voelen dat de vloeistof in de huls behoorlijk dik is. Het borsteltje vind ik ook behoorlijk groot. Aanbrengen gaat echt onwijs makkelijk, gelijk bij de eerste veeg zijn je wimpers al ontzettend zwart. Ik kan ook rustig meerdere lagen aanbrengen zonder dat er klontjes vormen. Het was ook geen knoeiboel, daar heb ik regelmatig last van, maar dit ging echt vlekkeloos.

Is het wat?

Op de eerste foto kun je goed zien wat het effect van de Paradise Extatic is. Ook met bril op kun je het goed zien. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Vooral ook, omdat de mascara de hele dag netjes op zijn plek blijft zitten. Ik heb vrijwel geen minpunten kunnen ontdekken. Het enige waar je over zou kunnen zeuren, is de prijs. Het is niet de goedkoopste mascara die ik ooit heb gekocht. En ik wil ook nog wel even zeggen dat ik snap waar de hype vandaan komt, maar het is natuurlijk geen wondermiddel. Het is heel simpel, gewoon een hele goede mascara.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik kocht de L’Oréal Paradise Extatic Mascara bij de DM in Duitsland, daar kostte hij €11,95. Hier in Nederland is de adviesprijs €14,99.

pinit fg en rect red 28 - L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: