Naar de bioscoop met Mrs. Marvelous

jeremy yap 160713 1440x960 - Naar de bioscoop met Mrs. Marvelous

Photo by Jeremy Yap on Unsplash

Het weer wordt slechter en we gaan steeds meer tijd binnen doorbrengen. Vaker naar de bioscoop is zeker iets dat ik dit jaar van plan ben, en daarom vertel ik je in dit artikel welke films ik graag wil gaan zien.

Thor Ragnarok

Hier in huis kijken we al tijden uit naar voortgang in de Marvel Cinematic Universe. Thor Ragnarok komt eind oktober uit, en als ik de trailer zo zie, is hij zeker de moeite waard. Veel nieuwe gezichten, maar gelukkig ook oude, zoals Loki en Hulk, maken hun opwachting in deze film.

Murder on the Orient Express

Toen ik opgroeide, keken mijn ouders veel detectives, zo ook verfilmingen van Agatha Christie boeken. Vooral Miss Marple (blugh, sorry mam, ik vind het nog steeds niks) deed het goed, maar ook Poirot heb ik vaak voorbij zien komen. Binnenkort komt er een zoveelste remake van Murder on the Orient Express en gek genoeg, ik kijk er naar uit. Ik heb een aantal boeken van Christie gelezen en schrijven kon ze wel, dus aan het verhaal zal het niet liggen.

Justice League

Geen groot fan van DC hier, maar natuurlijk hebben we Wonder Woman gezien. Het helpt dat ik Gal Gadot geweldig vind, want Chris Pine is veranderd in een jonge William Shatner. En dat bedoel ik dus niet positief. Maar Wonder Woman was zeker de moeite van het kijken waard. Jason Momoa doet mee in Justice League en die vonden we al leuk in Stargate: Atlantis.

Pitch Perfect 3

De eerste twee Pitch Perfect films vond ik verrassend leuk, dus deel 3 ga ik zeker kijken. Leuke muziek, veel humor, garantie voor een leuke avond. Meer Anna Kendrick graag!

Jumanji Welcome to the Jungle

Ik heb de oude Jumanji minstens vijf keer gezien, het was een echte hit in mijn tijd. Deze versie ziet er niet uit als een reboot, eerder een origineel verhaal dat de titel gebruik om alvast wat publiek te genereren. Karen Gillan was leuk in de Guardians of the Galaxy films, en Kevin Hart, Jack Black en Dwayne Johnson hebben ieder al wat successen op hun naam staan. Ik hoop alleen dat het niet zo’n fiasco wordt als de Baywatch reboot (die twee uur krijg ik nooit meer terug, wat een prutfilm).

Geostorm

Tenslotte nog even een rampenfilm om het leven weer in het juiste perspectief te zetten. Deze film gaat over de mogelijkheid om met satellieten het weer te beïnvloeden. Dat gaat helemaal fout, waardoor de wereld geteisterd wordt door allerlei natuurgeweld. Met onder andere Gerard Butler en Andy Garcia.

Alle bovenstaande films komen aankomend seizoen in de bioscoop. Welke ga jij kijken?

pinit fg en rect red 28 - Naar de bioscoop met Mrs. Marvelous

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: