Snack Time! Look-O-Look Mini Candy Pizza

Hij ligt al een poosje in de winkel, maar nu kwam het er dan een keer van. We kochten de Mini Candy Pizza van Look-O-Look!

Pizza

IMG 7609 1440x1197 - Snack Time! Look-O-Look Mini Candy Pizza

Vooral mijn oudste is een slechte eter, er zijn maar weinig voedingsmiddelen die er zonder veel gezeur en geklaag ingaan. De best gegeten voedselgroep is de P-groep, patat, pizza, pannenkoeken en poffertjes (geen pasta, helaas). Als we één van die dingen eten, is het feest en zien we dat er best veel voedsel in een zesjarige kan verdwijnen. Gelukkig zijn het allebei goede fruiteters en drinken ze eigenlijk alleen maar water en af en toe een bekertje melk. Het zijn ook allebei sprietjes. De jongste eet eigenlijk bijna alles wel, die is nog lekker makkelijk.

Af en toe mogen ze van ons lekker snoepen, want wij denken dat ieder soort voedsel in een gezond eetpatroon past. Soms moet je zonder schuldgevoel kunnen genieten. Alles mag, maar appels mogen iedere dag en chips niet. Alles met mate dus. Toen we deze pizza onder hun neusjes neerzetten, begonnen ze te glunderen, want dit was wel heel cool natuurlijk. Een pizza van snoep, die ze helemaal op mochten eten. Die avond hebben we afgesloten met echte pizza.

Ingrediënten

IMG 7614 1440x571 - Snack Time! Look-O-Look Mini Candy Pizza

Suiker en suiker, met nog meer suiker en wat kleurstoffen en gelatine. Enthousiast word ik niet van deze lijst, maar ach, dit doen we niet iedere dag. Niet vegan natuurlijk, er zit nogal wat dierlijks in, gelatine, karmijn en bijenwas.

Is het wat?

IMG 7626 1440x1057 - Snack Time! Look-O-Look Mini Candy Pizza

De kinderen werden er in ieder geval heel blij van. Vijf minuten duurde het feest, toen was de pizza op. Hij is dan ook niet heel groot. Hij zag er nog best leuk uit, met een rand van banaantjes, een paar pizzapunten in het midden en toppings van gummies met een rode veter en een gebakken ei. Zou ik hem nog een keer kopen? Nee, het leuke is er nu wel af, dit is echt een product dat je één keer koopt voor de leuk en dan is het klaar.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Look-O-Look Mini Candy Pizza is verkrijgbaar bij de bekende supermarkten en hij kost €1,89. Voor die prijs krijg je 85 gram snoep. In dezelfde stijl kun je ook sushi en hamburgers kopen.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Look-O-Look Mini Candy Pizza

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: