The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Als je niet van siliconen houdt, kun je stoppen met lezen. Ik heb namelijk de High-Spreadability Fluid Primer van The Ordinary getest en die bestaat voor een heel groot deel uit siliconen. Dit product is niet geschikt voor jullie, koop het vooral niet! Voor de rest, blijf lekker lezen, neem een kop thee en duik in de informatie die ik met je ga delen.

Primer

IMG 7064 1440x1047 - The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Als je nooit een primer gebruikt, begin er dan mee. Je zult zien dat je make-up veel mooier aanbrengt en langer zal blijven zitten. Het is echt geen marketingtruc, als je eenmaal een primer hebt gevonden die bij je huid past, dan wil je niet meer zonder. Een goede primer pakt je huidproblemen aan, waardoor je foundation niet zo hard hoeft te werken. Voor mij zijn dat mijn poriën, die wil ik zo min mogelijk terugzien. Voor anderen kan dat een vette huid zijn, of juist een hele droge. Een goede primer maakt je huid net even ietsje mooier.

De High-Spreadability Fluid Primer van The Ordinary is om te beginnen vegan (yay) en cruelty free (dubbel yay) en beweert een nieuwe generatie primer te zijn die heel vloeibaar is, als een serum. Deze primer zou geschikt zijn voor ieder huidtype, omdat het droge plekjes voorkomt, maar ook zorgt dat een vettere huid niet te hard gaat glimmen. Ik heb hem natuurlijk alleen getest op mijn eigen huid en ik heb geen droge huid, mijn huid is (vooral op dit moment) heel erg snel vet. Ik heb dus vooral gekeken hoe mijn huid er aan het einde van de dag uitzag. Deze primer zorgt ook voor een gladdere huid, omdat het de poriën opvult, zodat je foundation er niet meer in kan gaan zitten.

Verpakking

IMG 7071 1440x1100 - The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

De meeste primers zitten in een tube of een pompflacon. De formule is meestal een wat dikkere substantie. De High-Spreadability Fluid Primer is anders. De naam zegt het al, hij is vloeibaar. Hij zit in de herkenbare verpakking van The Ordinary, heel clean. Alle nodige informatie staat op het doosje, waar het voor dient en wat de ingrediënten zijn. Het voelt voor mij altijd een beetje als een luxe product. Deze primer zit in een glazen flesje met een pipetapplicator. Daarmee kun je heel makkelijk doseren en gebruik je nooit teveel. Er zit 30 ml in een flesje, en geloof me, daar doe je echt heel erg lang mee.

Ingrediënten

IMG 7081 - The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Zoals ik in het begin al zei, deze primer bestaat voor een heel groot deel uit siliconen. Het bevat geen olie, water of alcohol.

Mijn ervaring

IMG 7077 - The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Zoals je hierboven kan zien is de primer inderdaad heel erg vloeibaar. De hoeveelheid die je hier ziet, iets meer dan een druppel is echt meer dan genoeg om je hele gezicht te bedekken. Ik begin met het aanbrengen op mijn neus en werk van daaruit naar buiten toe. Omdat het siliconen zijn, blijft er echt een glad laagje op je huid achter, het heeft echt dat siliconengevoel. Bij het aanbrengen van mijn foundation merk ik echt dat het makkelijker gaat, alsof er minder weerstand is. Mijn poriën zijn ook echt minder zichtbaar, dus daar ben ik blij mee.

Aan het einde van de dag glim ik wel een beetje, maar het lijkt minder te zijn dan met andere primers. Voor mij doet deze primer zijn werk, ik ben dus blij. Ik heb ook de High Adherence Silicone Primer van The Ordinary, en die is wel aardig, maar ik vind deze echt beter. Hij is ook nog eens superzuinig, dus ik ga heel lang met dit flesje doen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De High-Spreadability Fluid Primer van The Ordinary is helaas niet in fysieke winkels te koop in Nederland, maar je kunt ze wel op verschillende websites bestellen. Ik heb de mijne besteld bij VictoriaHealth, maar hij is ook rechtstreeks bij The Ordinary te bestellen, of bij bijvoorbeeld Asos. De primer kost €7,20 voor 30 ml.

pinit fg en rect red 28 - The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge