Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Het is alweer tijd voor de tweede unboxing van deze maand. Ik heb weer de LookFantastic Box gekregen en ik laat je, zoals gewoonlijk weer zien wat er in zit. Deze box bevat iedere maand een aantal samples en minstens één full size product. Daarnaast zit er ook altijd de nieuwste editie van de Britse Elle in.

LookFantastic Oktober 2017

IMG 7537 1440x982 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Deze maand zitten er zes producten in. Twee make-up producten en vier verzorgingsproducten. Het valt me altijd op dat het verschil zo groot is tussen deze box en de Styletone. Bij Styletone krijgen ze het iedere maand weer voor elkaar om vijf full size producten in de box te stoppen, met een behoorlijke waarde. Bij LookFantastic zijn het bijna altijd samples, en vaak net niet genoeg om een product echt goed uit te proberen. En dan is de LookFantastic ook nog duurder dan de Styletone.

Monu Skin

IMG 7539 1440x1253 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Het eerste product is een gezichtsolie tegen een droge huid. Je moet een klein beetje olie opwarmen in je handen en dan verdelen over je gezicht. Het product is vrij van parabenen en niet getest op dieren. De Monu Skin Firming Fiji Facial Oil ruikt wel behoorlijk kruidig en sterk, daar moet je van houden. Ik kreeg een flesje van 30 ml met een waarde van €10,64.

Ciaté

IMG 7541 1440x1099 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Het eerste make-up product is de Wonderwand Mascara van Ciaté. Vrij van parabenen en hij is vegan. Altijd fijn. Ik kende het merk al uit eerdere boxen. Het is een sample, maar er staat niet op hoeveel erin zit. Op de gok zeg ik dat hij tweederde van een full size is, in dat geval is de waarde rond de €8,-.

Lancer

IMG 7542 1440x959 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Dit is blijkbaar het go to product van Victoria Beckham. Het is de Lancer The Method: Polish. Een zachte, dagelijkse scrub, die je dode huidcellen verwijdert en je een egale teint geeft. Je mag hopen dat hij wat doet, want het product is stervensduur. Ik kreeg een sample van 14 gram, dit staat gelijk aan een waarde van €8,22.

ModelCo

IMG 7543 1440x844 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Dan gaan we verder met het tweede make-up product, een Instant Radiance Concealer van ModelCo. Het hoofdingrediënt is minerale olie, dus ik vind dit bij voorbaat al geen succes. De waarde is zo’n €14,- al zul je hem niet in de winkel vinden, dit product is speciaal voor deze box gemaakt. Dit product is full size.

Bean Body

IMG 7544 1440x1171 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Er zat ook nog een lichaamsscrum in van Bean Body. De Coffee Bean & Coconut Body Scrub is vrij van parabenen en dierenleed en maakt je huid superzacht. Ik kreeg een zakje van 50 gram, volgens mij is dat genoeg om één keer je hele lichaam van te doen. Deze sample is €4,08 waard.

Skimono

IMG 7549 1440x1672 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Tenslotte kreeg ik dit Intense Nourishment+ Hand Mask van Skimono. Het masker bestaat uit twee handschoenen doordrenkt met een verzorgend product, dat je een half uur in laat trekken. Dus zet Netflix maar aan en hoop dat je neus niet gaat kriebelen. Dit is een sample met twee handschoenen. De waarde is €3,-. Ik denk dat je deze heel snel terug gaat zien op een maskerdag.

Conclusie

De inhoud valt me heel erg mee deze maand. Ik ga de concealer niet gebruiken, de ingrediënten zijn ronduit prut, maar de rest vind ik leuk en bruikbaar. Ik weet niet of ik iets heb aan de gezichtsolie, omdat ik juist een vette huid heb, maar anders weet ik nog wel iemand die dat misschien kan gebruiken. Het handmasker geeft me een goed excuus om een half uur helemaal niets te hoeven doen. De totale waarde van de box is deze maand €47,84. Ik ben deze maand wel tevreden.

pinit fg en rect red 28 - Unboxing LookFantastic Oktober 2017

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: