Essence Advent Kalender (Spoilers!)

Vandaag laat ik je zien wat er in de Essence Advent Kalender 2017 zit, dus als je verrast wilt worden, klik dan nu weg! Ik begin vandaag met mijn eindoordeel, zodat twijfelaars een beslissing kunnen nemen, zonder de inhoud te bekijken.

Mijn oordeel

Ik was heel blij verrast door de inhoud van de kalender. De meeste producten zijn heel bruikbaar, en geschikt voor iedereen. Er zat maar één product in dat specifiek bedoeld was voor een bepaalde haarkleur, en een paar nonsens dingen waar ik zelf niet zo veel mee heb. Al met al kan ik in ieder geval wel stellen, dat de kalender zijn geld waard is. Het zijn niet standaard producten uit de collectie die in de winkel ligt, alle producten hebben een speciale winterse uitstraling.

Het enige nadeel vond ik, dat de inhoud vermeld staat op de achterkant, inclusief foto’s van de producten. Het is juist de bedoeling dat het een verrassing is, wat je zult vinden, dus de foto’s hadden ze van mij achterwege mogen laten.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Advent Kalender is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €24,99. Ik kocht hem online bij Kruidvat.

Essence Advent Kalender

Vanaf dit punt ga ik foto’s laten zien van de inhoud, dus nu kun je nog wegklikken! SPOILERS AHEAD!!!

IMG 7905 1440x801 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)IMG 7911 1440x787 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)IMG 7925 1440x1180 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

De kalender heeft een mooie, gezellige uitstraling, met veel pastelkleurtjes. Je klapt de kalender open om de inhoud te bekijken, de plek waar alle genummerde vakjes staan. Ik heb de kalender in etappes opengemaakt, hieronder zie je foto’s van de groepjes. Laatste waarschuwing, je kunt nog wegklikken, in feite heb je nog niets gezien!

Dag 1 tot en met 5

IMG 7933 1440x1252 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

In de eerste vijf dagen krijg je een nagellakje in de kleur 03 Me & My Snowflakes, 3 mini papieren cadeauzakjes, een 4 in 1 nagelvijl, 2 make-upsponsjes in hartvorm en een langhoudende lipstick in de kleur 16 I Am Yours! De papieren zakjes vond ik mwah, de rest is leuk.

Dag 6 tot en met 10

IMG 7937 1440x1149 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

Het volgende groepje bestaat uit een Kajal potlood in de kleur 01 Black, een Crazy Volume Mascara, een nagellakje in de kleur 01 Hohoho My Love, 10 gift tags en een dubbelzijdige puntenslijper. Ik vond dit groepje leuk, al gebruik ik zelf eigenlijk nooit een Kajal, zelfs de gift tags kan ik wel gebruiken in de decembermaand.

Dag 11 tot en met 15

IMG 7940 1440x1152 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

Het volgende groepje van vijf bestaat uit een Eybrow Designer in de kleur 02 Brown, een pincet, een lippenbalsem in de kleur 04 Treat Me Right, 47 nagelstickers en een nagellakje in de kleur 04 The Xmas Nail Story. Het patroontje op de pincet is leuk, maar ik heb er al minstens drie. Het wenkbrauwpotlood kan ik ook niets mee, want ik ben blond en hij is dus veel te donker voor mij. De rest is leuk.

Dag 16 tot en met 20

IMG 7944 1440x1251 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

In het laatste groepje van vijf zit een Fixing Powder, een Hand Cream (01 Fluffy Huggy), een matte lipstick in de kleur 05 Red-y or not?, een Transparent Lipliner (01 Multitalent Wonder) en een nagellakje in de kleur 02 Santa Clause’s Surprise. Geen minpunten in dit groepje, een transparante poeder is altijd handig en ik ben natuurlijk heel blij met de handcrème.

Dag 21 tot en met 24

IMG 7963 1440x1147 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

Het laatste groepje bestaat uit vier producten. Ik kreeg een inklapbare borstel met spiegeltje, 2 haarbandjes, vinger- en armbandtattoos en een nagellakje in de kleur 05 Hello Nice to Glitter You! Ik ben misschien te oud voor de tattoos, want dat is niet echt iets voor mij. De rest is weer helemaal prima.

pinit fg en rect red 28 - Essence Advent Kalender (Spoilers!)

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: