Essence Winter Dreamin’ Preview

Ik kreeg onlangs een persbericht in mijn mailbox en ik werd er zo vrolijk van dat ik niet kon wachten om deze nieuwtjes met je te delen! Alle producten die je hieronder ziet komen uit de Winter Dreamin’ collectie van Essence. Na het zien van deze superleuke producten, weet ik zeker dat ook jij niet kan wachten tot deze collectie in de winkel ligt.

Zoals je weet zijn de producten van Essence altijd heel goed geprijsd en zien ze er ook nog eens heel erg leuk uit, zo is het ook bij de Winter Dreamin’ collectie.

Een leuke shopsessie om je de winter door te helpen kan alvast gepland worden. Kom maar op met die winter! Waarom zou je binnen blijven, als je er met Essence geweldig uit kunt zien?

Nail Polish

Ik ben heel erg benieuwd naar deze pakjes, en dan vooral de roze en paarse variant, maar ik ben nog het meest benieuwd naar de Snow Ball Top Coat. Deze Top Coat geeft een sneeuwvloklook aan je nagels, hoe winters wil je het hebben? En extra leuk, voor elke Instagram-post van een sneeuwvloknagel met #mynails4charity wordt er een donatie gedaan aan Off Road Kids, een goed doel dat zich inzet voor dakloze kinderen. De lakjes en top coat kosten €1,99 per stuk.

Nail Stickers

essence Winter Dreaming nailsticker image Front View Closed 1440x1412 - Essence Winter Dreamin' Preview

In dit pakje zitten 64 stickertjes om je nagels nog mooier te maken. Patroontjes in een Noorse stijl, warme chocolademelk, sneeuwpoppen, alles voor een coole winter. De stickers kosten €1,59.

Inner Rim Eye Pencil

Deze potloden zijn speciaal bedoeld voor in de waterlijn voor een heldere en wakkere blik, ze zijn verkrijgbaar voor €1,99 per stuk.

Sheer Lipstick

Deze lipsticks zitten in een prachtige winterse verpakking en geven een mooie, lichte glans aan je lippen, en dat voor maar €2,39 per stuk.

Colour Correcting Powder

Ik vind dit soort poeders altijd heel fijn om mijn gezicht mee af te poederen, ze halen altijd net dat laatste beetje roodheid weg uit mijn gezicht. Deze heeft een hele schattige winterse sneeuwvlokprint. Ik kon geen prijs vinden, maar hij kan vrijwel zeker niet maar dan €3,- kosten.

Eyeshadow Palette

Natuurlijk is de wintercollectie niet compleet zonder een mooi oogschaduwpalette. Het palette heet Warm blankste & Hot chocolate, en zit vol met mooie neutrale kleuren met matte, metallic en glinsterende effecten. Er zit zelfs een kwast in het doosje om aanbrengen en blenden nog makkelijker te maken, de adviesprijs is €7,99.

Fluffy Snow Touch Hand Cream

Tenslotte brengen ze deze handcrème op de markt, de structuur voelt zo licht als poedersneeuw en maakt je handen zacht en soepel, hij kost €2,99.

Mijn mening

Ik kijk echt enorm uit naar deze collectie. Er bestaat een goede kans dat ik bijna alles ga kopen, alle producten zijn even leuk, aantrekkelijk en betaalbaar. Ik word heel erg enthousiast van de lipsticks, de handcrème en de nagellak top coat, maar er zitten volgens mij geen missers bij. Dit is echt de perfecte collectie om een winterdag tegen te gaan.

Ik kan niet wachten om me onder mijn warme dekentje te installeren en te gaan spelen met deze leuke producten. Dit zijn ook leuke cadeautjes voor onder de kerstboom, en nog heel betaalbaar ook. Ik zie geen enkele reden waarom je niet, net als ik, naar de winkel rent in december.

Verkrijgbaarheid

De Essence Winter Dreamin’ collectie is van midden december tot en met januari 2018 te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Welk product uit deze collectie zou jij nu meteen willen hebben?

pinit fg en rect red 28 - Essence Winter Dreamin' Preview

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: