Estate Crayon Sweeter Season

Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak een lippotlood, ik weet dat het nuttig kan zijn om het wel te doen. Door een lippotlood te gebruiken zorg je ervoor dat je lipproduct langer blijft zitten en dat de kleur beter uitkomt. Het is dus zeker geen nutteloos product. In de Styletone van oktober zat een Estate Crayon, in de kleur Sweeter Season, perfect om een keer goed te testen.

Estate

IMG 7655 1440x867 - Estate Crayon Sweeter Season

Het merk Estate was voor mij compleet onbekend. De site biedt ook niet veel verheldering. Het enige dat ik eruit kan opmaken, is dat ze make-up wilden creëren van professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het merk test nooit op dieren. Er zijn geen verkooppunten bekend. Omdat ze hun product verspreiden door middel van de Styletone Box, denk ik dat ze een voet aan de grond willen krijgen in Europa. Wie weet vind je dit merk dus binnenkort wel op meer plekken.

Sweeter Season

IMG 7656 1440x1252 - Estate Crayon Sweeter Season

Ik kreeg de kleur Sweeter Season toegestuurd, een hele mooie roze nudekleur. Het potlood is niet zacht en romig, zoals ik eigenlijk had verwacht van een lippotlood, het voelt juist wat stroef en hard aan. Dat merk je dan ook goed met aanbrengen. Het potlood is wel heel goed gepigmenteerd, er komt veel kleur vanaf. Doordat het redelijk stroef is, maak je ook minder snel foutjes. Deze kleur komt heel mooi overeen met mijn eigen lipkleur, hij matteert alles mooi. Hieronder zie je links mijn lippen met alleen het lippotlood en rechts mijn lippen met het lippotlood en een laagje Labello.

Je kunt het Estate Crayon natuurlijk prima combineren met elk willekeurig lipproduct, maar ik heb bewust gekozen voor een lipbalsem. Het effect wat je hiermee krijgt is een glanzende lipstick-look die je lippen ook verzorgt.

Is het wat?

Het product had wat mij betreft ietsje minder stroef gemogen, maar dat is ook gelijk de enige aanmerking die ik heb. De kleur is mooi, de houdbaarheid is helemaal prima, het doet alles wat een lippotlood moet doen. Zelfs na een warme maaltijd zie je nog een mooi kleurtje. Hij slijt mooi gelijkmatig.

Prijs en verkrijgbaarheid

Estate Cosmetics is helaas nog niet te koop in Nederland (volgens mij), maar wat mij betreft komt daar snel verandering in. Het Estate Crayon kost als het goed is zo’n €10,-.

pinit fg en rect red 28 - Estate Crayon Sweeter Season

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: