Hair Removal Pads

Haargroei, de altijd terugkerende ellende van het verwijderen van ongewenst haar, welke vrouw kent het niet. Er zijn natuurlijk vrouwen die helemaal niet ontharen, ik wou dat ik dat kon. Heb jij dat ook weleens, dat je iets bij anderen helemaal niet als vreemd of vervelend ervaart, maar als je het zelf hebt je je er mateloos aan stoort? Dat heb ik met haar. Ik vind er helemaal niets van als ik in het zwembad zit en er lopen vrouwen voorbij die duidelijk niet ontharen, maar ik stoor me dan vreselijk aan die paar vergeten haartjes die nog op mijn benen zitten, gek hè? Vandaag ga ik het hebben over de Hair Removal Pads die ik bij Action tegenkwam.

Hair Removal Pads

IMG 7633 1440x1024 - Hair Removal Pads

Ik koop bij Action altijd ontharingscrème en scheermesjes, en in dat schap zag ik deze pads liggen. Ziet er best interessant uit, maar ok behoorlijk ongeloofwaardig. Ik moest meteen denken aan schuurpapier. Dat is dan ook precies hoe deze pads werken. Er zit één houder in en drie schuurpapiertjes. De houder is natuurlijk roze, wat de aantrekkingskracht meteen vergroot. Als hij zwart was geweest, dan zouden de meeste vrouwen hem hebben laten liggen, denk ik. Dit springt veel meer in het oog.

Gebruik

IMG 7638 1440x1949 - Hair Removal PadsIMG 7662 1440x986 - Hair Removal Pads

Om dit product te kunnen gebruiken, moet je een schuurpapiertje op de houder plakken. Je gebruikt het op een schone, droge huid. Zonder al te hard te drukken, maak je cirkelende bewegingen, met de klok mee en tegen de klok in. Het doet geen pijn, maar je moet ook niet te hard drukken, omdat je dan je huid beschadigd. Het duurt behoorlijk lang voor je resultaat ziet en voelt en voordat je huid echt glad is, moet je meer druk zetten dan volgens mij de bedoeling is.

Net als bij de vloer schuren komt er stof vrij. Dat zijn je haartjes en de dode huidcellen. Je schuurt als het ware je huid glad. Hieronder kun je het verschil zien tussen voor en na gebruik. Verschil is er zeker, mijn huid is redelijk glad en heel zacht.

Is het wat?

Het werkt, maar daar doe je dan ook wel heel lang over. Het resultaat is na een dag ook verdwenen, omdat je de haartjes wegschuurt, net als bij scheren groeien ze heel snel weer terug. Wel wat zachter, omdat het niet echt stoppels zijn. Ik denk niet dat je dit elke dag wil doen, omdat het veel tijd in beslag neemt, en omdat je je huid een soort scrubbeurt geeft. Ik kan me niet voorstellen dat het goed is voor je huid om dat dagelijks te doen. Voorlopig blijf ik dus trouw aan mijn scheermesje en ontharingscrème.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik vond deze Hair Removal Pads bij de Action en ze kosten €0,99 voor een zetje met een houder en drie pads.

pinit fg en rect red 28 - Hair Removal Pads

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: