Snack Time! Heksehyl Carameldrop

Als je je man loslaat in de supermarkt, loop je het risico dat hij thuiskomt met iets wat je anders nooit had gekocht. Dat gebeurde deze keer. Hij zag de Heksehyl Carameldrop en dacht blijkbaar dat ik dat wel lekker zou vinden. De combinatie van zoete karamel met zoute drop is eerlijk gezegd niet iets waar ik heel warm van word, maar je moet alles een keer proberen, toch?

Heksehyl Carameldrop

IMG 8089 1440x1246 - Snack Time! Heksehyl Carameldrop

Ooit was er een vergadering bij Toms en was een groep mensen het erover eens dat wat er nog miste in de wereld, Carameldrop was. Grappig idee, niet? Dit merk ken je misschien van de succesvolle Salmiakdrop, en is het nou Heksehiel of Hekseheil, qua uitspraak? En waar is de tussen-n? Allemaal vragen waar ik het antwoord niet op weet…

Ingrediënten

Suiker, Glucose-fructosestroop, Tarwemeel, Gemodificeerd mais- en aardappelzetmeel, Ammoniumchloride 3,3%, Geheel gehard plantaardig vet (palmpit, kokos), Dropextract 2,3%, Verdikkingsmiddel (Arabische gom), Emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), Vochtvasthouder (glycerol), Aroma, Zout

Is het wat?

Dit is geen product voor mij. Natuurlijk heb ik het braaf geproefd, maar deze combinatie vind ik echt niet lekker. Als er mensen zijn die het wel een lekkere combinatie vinden, dan is dit het product voor jou. Zowel de karamel- als de dropsmaak komt goed naar voren. Apart van elkaar vind ik het erg lekker, maar samen in één product, nee, laat maar zitten.

Deze zak mag, net als de fudge, mee naar kantoor met man. Hier is verder niemand die het echt lekker vindt. Ik hou het zelf liever bij de simpele dropsoorten, zoals boerderijdrop, of kokindjes.

En, net als bij ander snoep, maar bij drop nog meer, eet het met mate. De zoethout in drop is echt ontzettend slecht voor je!

Prijs en verkrijgbaarheid

Mijn man (en bedankt schat!) kocht de Heksehyl Carameldrop bij de supermarkt, en betaalde voor een zak van 300 gram €1,75.

Zou jij de Carameldrop kopen?

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Heksehyl Carameldrop

Share:

3 Reacties

  • Annika
   Auteur
   28 november 2017 / 20:40

   Haha, ik hoop echt dat je het wel lekker vindt!

 1. Evelyn
  28 november 2017 / 22:12

  Hmm… Ik ben ook een beetje sceptisch over deze combinatie. Nou is de enige drop waar ik echt enthousiast van wordt Engelse drop ♥ ♥ ♥, maar ik ben stiekem wel een beetje nieuwsgierig geworden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: