Snack Time! Johnny Doodle Salty Caramel Fudge

May the Fudge be with you… Dat krijg je als je je man de snack van de week laat halen. De snack van deze week is Salty Caramel Fudge van Johnny Doodle.

Salty Caramel Fudge

IMG 7852 1440x1183 - Snack Time! Johnny Doodle Salty Caramel Fudge

Ik kan me nog herinneren dat manlief een obsessie had met fudge. Hij wilde het per se zelf maken. Nooit echt gelukt, geloof ik. Daarom wordt er zo heel af en toe een zak fudge in huis gehaald. Ik ben er zelf eerlijk gezegd niet echt fan van fudge, ik heb liever iets met meer structuren, of gewoon chocolade. Mijn man is er echt dol op.

Johnny Doodle is een merk uit Rotterdam, dat chocolade en fudge maakt. Johnny Doodle heeft een eigen cacao coöperatie, waardoor ze hun eigen keten onder controle hebben en dus garant kunnen staan voor een goed en eerlijk product. Van iedere reep gaat er €0,10 naar de coöperatie, waarmee ze de Ghanese boeren kunnen geven wat ze nodig hebben.

De verpakking vind ik wel gaaf, ondanks dat de achtergrond wit is, trekt hij toch de aandacht door de opdruk.

Ingrediënten

IMG 7865 1440x297 - Snack Time! Johnny Doodle Salty Caramel Fudge

Heerlijk, zo’n glanzende, reflecterende verpakking. Onmogelijk om dat goed te fotograferen, maar deze is in ieder geval scherp en leesbaar. Door de melkpoeder is de fudge helaas niet vegan. Er zit in wat je kunt verwachten, want fudge maak je nu eenmaal van suiker.

Is het wat?

Zoals ik al zei, ik ben geen fudge-liefhebber. Ik heb één stukje geprobeerd en je proeft mierzoete fudge met een kleine zoutkick. Het is een prima fudge, mijn man vindt hem waarschijnlijk wel heel erg lekker, die mag de zak lekker meenemen naar zijn werk. Zoon van zes vond het ook niet zo lekker, maar hij heeft ook meer mijn smaak. De peuter mocht niet proeven, ik vind fudge een beetje eng voor zo’n kleintje, maar die kleine vuilnisbak zou dit vast lekker vinden. Een prima fudge dus.

Prijs en verkrijgbaarheid

De fudge van Johnny Doodle is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Plus. Een stazak met 200 gram kost € 1,59.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Johnny Doodle Salty Caramel Fudge

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: