Vrijdag Maskerdag: Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask

Deze vrijdag gaan er veel dingen door me heen. Maandag gaan we Skye ophalen, de zenuwen beginnen al een beetje. Morgen is de intocht van Sinterklaas, mijn oudste is al de hele week bloednerveus. We moeten nog schoencadeautjes regelen… En ik ben jarig! Ik vier het niet, zodat we morgen lekker met de kinderen naar de intocht kunnen, maar ik sta er vandaag wel eventjes bij stil. Ik ben gisteravond begonnen met het Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask, heel eventjes tijd voor mezelf.

Smoothing Strawberry Souffle Mask

IMG 7901 1440x1257 - Vrijdag Maskerdag: Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask

Iedere keer dat ik bij Etos kom, valt het me op hoe leuk hun eigen merk-producten eruit zien. Je ziet echt dat ze er moeite voor hebben gedaan. Het Strawberry Souffle Mask is één van de nieuwere maskers in het assortiment. Er zit aardbei- en vanille-extract in, waardoor je een gladdere en gehydrateerd huid krijgt.

Ingrediënten

IMG 7903 1440x2353 - Vrijdag Maskerdag: Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask

Hierboven zie je het lijstje. Fragaria Ananassa Fruit is aardbei, Juglans Regia is walnoot en Prunus Amydalus is amandel. Dat je het even weet. Ik zie geen rare, twijfelachtige ingrediënten op dit lijstje.

Gebruik

Aanbrengen en na 10-15 minuten afspoelen, eitje dus. Door de naam Souffle Mask verwacht ik een romige, zachte substantie, en dat is het dan ook. Het ruikt voornamelijk naar aardbei en is lichtroze van kleur. Ook zitten er pitjes in, ik neem aan van de aardbei. Met de 15 ml in de verpakking kun je een lekker dikke laag aanbrengen. Afspoelen duurde wat lang, het masker had geen zin om meteen te vertrekken. Het water wat warmer laten worden helpt daarbij.

Is het wat?

Mijn huid voelde lekker zacht na gebruik, het masker ruikt lekker en voelt heel verzorgend. Maar, na het afspoelen zat er een soort micro-micro-glitter op mijn gezicht. Geen idee waar dat goed voor is, maar dat hoeft van mij dus niet. Je krijgt dan wel een stralende huid-effect. Het viel gelukkig niet heel erg op en ik dook toch meteen mijn bed in. Vanochtend waren de glittertjes gelukkig verdwenen. Klein nadeeltje dus, maar het masker zelf vond ik best fijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Smoothing Strawberry Souffle Mask is alleen verkrijgbaar bij Etos en kost €0,99.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Etos Smoothing Strawberry Souffle Mask

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: