Vrijdag Maskerdag: Kiko Bubble Maker

Vandaag heb ik weer een Kiko masker voor je, deze heet Bubble Maker en belooft een gezellige hoeveelheid bubbels. Ik ben benieuwd.

Bubble Maker

IMG 7838 1440x924 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Bubble Maker

Het Bubble Maker masker is onderdeel van de nieuwe collectie maskers van Kiko. Het is een sheetmasker, maar anders dan je gewend bent. Als het masker in contact komt met zuurstof, komen er allemaal kleine bubbeltjes vrij die zorgen voor een extra diepe reiniging van de huid. Het bevat onder andere plantaardige koolstof.

Ingrediënten

AQUA (WATER/EAU), GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL PERFLUOROBUTYL ETHER, METHYL PERFLUOROISOBUTYL ETHER, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, HEXYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT), GLYCERYL CAPRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, EPILOBIUM FLEISCHERI EXTRACT, UNDECYLENOYL GLYCINE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, GLUCOSE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA.

Gebruik

Je gebruikt dit masker net als ieder ander sheetmasker. Je haalt het uit de verpakking en plaatst het voorzichtig op je gezicht. Dan laat je het 10-15 minuten zijn werk doen. Nadat je het masker eraf hebt gehaald, masseer je het product een beetje in en tenslotte spoel je het eraf met lauwwarm water.

Is het wat?

Het masker is zwart en heel vochtig. Zodra je het pakje openmaakt begint het zachtjes te bubbelen. Gedurende de inwerktijd blijft het zachtjes knetteren en vormt er een mooi laagje bubbels op het masker. Het voelt heel kriebelend aan, maar niet op een onprettige manier. Na het afspoelen voelt mijn gezicht heel schoon en zacht.

Ik vond het een heel fijn masker om te doen. Als je bekend bent met ASMR, dan snap je dat dit een heel ontspannend masker kan zijn. En ik had het deze week ook echt wel nodig. Het bubbelen voegt dus echt iets doet. Of het iets doet voor mijn huid, mwah, niet echt. Zoals bij de meeste maskers is het effect niet heel langdurig. Het is wel heel leuk om te doen, en extra ontspannend door de bubbels.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Kiko Bubble Maker masker is exclusief verkrijgbaar bij Kiko in de winkels en natuurlijk online. Voor een masker betaal je €3,95.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Bubble Maker

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge