Essence Balmy Kiss

Wie is er fan van lippenbalsem? Betere vraag misschien, wie niet? Zeker met de winter op komst, is de lipbalsem één van de meest gebruikte producten op beautygebied. Ik heb een behoorlijke verzameling, sticks, tubes en blikjes, van verschillende merken, wat duurder en goedkoop. Ik heb ze met een kleurtje, maar ook gewoon doorzichtig. In dit artikel vertel ik je meer over de Balmy Kiss van Essence die ik net heb ontdekt.

Balmy Kiss

IMG 8244 1440x1270 - Essence Balmy Kiss

Zoals je kunt zien op de foto, heb ik twee versies van de Balmy Kiss. De rode is een Limited Edition die in de Adventkalender zat, de kleur is hetzelfde als die van de reguliere versie. Ik heb twee van de vier kleuren uit de collectie, namelijk 02 Beauty on the Go en 04 Treat me Right. Ze geven een subtiele kleur af, dus ze kunnen prima je lipstick vervangen. Door de amandelolie worden je lippen lekker zacht.

Ingrediënten

02 Beauty on the Go

ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, C30-45 ALKYL METHICONE, ETHYLENE/VA COPOLYMER, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, ALUMINA, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

04 Treat me Right

Exact hetzelfde als de roze, maar met een extra kleurstof, CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

Is het wat?

IMG 8251 1440x916 - Essence Balmy Kiss

Ze ruiken naar snoepjes, een beetje als de kersjes van Haribo. Geen straf voor mij. Ze doen wat ze moeten doen, je lippen zacht houden. Geen nare kloofjes en velletjes. De Balmy Kiss blijft ook best lang zitten, maar omdat het een vettend product is, zul je na iedere maaltijd even een nieuw laagje moeten aanbrengen. Ik heb altijd een lippenbalsem bij me, dus dat lijkt me geen probleem. Ook vind ik de kleurtjes erg mooi.

IMG 8253 - Essence Balmy Kiss

02 Beauty on the Go en 04 Treat me Right

Subtiel, maar wel aanwezig, vooral de rode. Die gebruik ik dan ook het liefst. Ik denk dat je ze redelijk kunt vergelijken met de kleurbalsems van Labello, die met kers en dergelijke. Wat mij betreft is dit een aanrader.

Prijs en verkrijgbaarheid

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister, de Balmy Kiss kost €1,39 per stick.

pinit fg en rect red 28 - Essence Balmy Kiss

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: