Favorieten November 2017

November was nou niet bepaald een topmaand voor mij. Ik kwakkelde wat af en ik heb een paar keer slecht nieuws gehad. Ik zit helemaal niet lekker in mijn vel op het moment en dat uit zich op verschillende manieren. Eén ervan is, dat ik de hele maand vrijwel geen make-up heb gedragen. Ik heb er gewoon geen zin. Er zijn gelukkig wel een paar producten die me zijn opgevallen in november. Ik heb mijn vier favorieten hier op een rijtje gezet.

Colab

IMG 5483 1440x1074 - Favorieten November 2017

Als je last hebt van vet haar, maar niet iedere dag je haar wilt wassen, dan is droogshampoo je beste vriend. Mijn favoriete merken zijn Colab en Batiste en ik heb de afgelopen maand twee bussen opgemaakt. Als je een trip naar Duitsland maakt, dan kun je vooral Batiste daar heel voordelig inslaan. Deze versie van Colab kost €4,99 in Nederland en €3,95 in Duitsland.

The Body Shop

IMG 6304 1440x946 - Favorieten November 2017

Voor een echt fris gevoel gebruik ik de Fuji Green Tea Hair Scrub van The Body Shop. Hij is prijzig, maar ik vind hem heel verfrissend en fijn om te gebruiken. Deze pot kost €18,-, daar doe je dan wel weer best lang mee, omdat je maar een klein beetje gebruikt. Daarnaast gebruik ik hem niet voor iedere wasbeurt, ik wissel de scrub af met andere shampoos.

Essence

IMG 7944 1 1440x1628 - Favorieten November 2017

Speciaal voor de blog, maakte ik laatst de Adventkalender van Essence open. Daarin zat deze handcrème. Ik denk niet dat hij los verkrijgbaar is, al komen ze deze maand wel met een nieuwe handcrème. Hij ruikt heerlijk en ik gebruik hem daarom alleen al graag. Mooi meegenomen dat hij ook nog mijn handen verzorgd en lekker zacht maakt.

IMG 8199 1440x1003 - Favorieten November 2017

De Balmy Kiss van Essence vind ik ook heel erg fijn, en ook nog eens lekker voor je portemonnee. Ik ga het binnenkort uitgebreid hebben over deze lipbalsems, waarvan ik er eentje in de winkel kocht en de andere vond in de Adventkalender. Voor €1,39 is hij van jou en heb je ook superzachte, verzorgde lippen.

December wordt vast beter

Geen make-up dus, deze maand, maar wel een paar fijne feelgood producten. Met een beetje mazzel is december een stuk rooskleuriger voor mij en kan ik je volgende maand weer een paar hele fijne producten laten zien. Om te beginnen ga ik gezellig Sinterklaas vieren morgen, met hopelijk twee hele blije kinderen. Kerst wordt vast ook weer heel gezellig en met Oud en Nieuw gaan we lekker cocoonen!

pinit fg en rect red 28 - Favorieten November 2017

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge