Feeling Blue

noah silliman 265887 1440x960 - Feeling Blue

Photo by Noah Silliman on Unsplash

Het is okee, om te zeggen dat het niet lukt, of dat je iets niet kan. Soms gaat iets niet zoals je zou willen en moet je je daar bij neerleggen, hoe moeilijk dat ook is. Het is niet erg om fouten te maken, daar leer je van. Niemand ligt er ‘s nachts wakker van dat jij niet perfect bent, alleen jij hebt daar echt last van.

Even niks…

Vandaag heb ik zo’n dag, een dag waarop er niets uit mijn handen komt, en alles wat ik probeer te doen mislukt. Daar leg ik me vandaag bij neer. Het heeft geen zin om er een artikel uit te persen, dat uiteindelijk niemand wil lezen, omdat het totaal ongeïnspireerd is, dus ik laat het vandaag voor wat het is.

Concentratie

Ik weet waar de oorzaak van het probleem ligt, en ik werk eraan, het gaat alleen minder snel dan ik had gehoopt. Dat betekent dat ik af en toe iets moet laten vallen. Vandaag is dat helaas mijn blog. Vandaag kies ook voor wat extra aandacht richting iets anders. Ik kan mijn gedachten er niet bijhouden, dus ik laat het maar even zo.

Wel iets online

Maar om met een positieve noot te eindigen, er is in ieder geval iets te lezen. Er komt gewoon iets online deze 6 december, het was alleen niet het artikel dat ik in gedachten had. Soms loopt het allemaal even anders. Met een beetje mazzel begint mijn inspiratie weer op te borrelen en kan ik later vandaag, of morgen, lekker veel content maken, want dat is wat ik het leukste vind van bloggen, nieuwe dingen maken.

En nu ga ik even lekker met mijn peuter knuffelen, en mijn gedachten verzetten en ze vooral eens even flink ordenen. Morgen is er weer een dag!

pinit fg en rect red 28 - Feeling Blue

Share:

3 Reacties

  1. jane
    8 december 2017 / 10:12

    Top dat je zo kwetsbaar bent om dit te schrijven we moeten vaak zoveel van onszelf ,geniet van het moment dat je ff niks hoeft en ik zie uit naar je volgende blog

  2. Wiena
    14 augustus 2018 / 13:24

    Leuk om jou en jouw blog te leren kennen en bedankt om me te volgen ! Grts Wiena

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: