Kruidvat Body Foam Caring

Nu winter al goed heeft laten weten dat hij er aan komt, ben ik steeds meer aan het smeren geslagen. De sneeuw van de afgelopen week zorgt voor een nieuwe dimensie droogheid van mijn huid. Ik ben de hele dag met handcrème in de weer, maar ook de rest van mijn lichaam vergeet ik niet. De body foam van Kruidvat is weer eens wat anders dan de potten en flessen body lotion die ik normaal gebruik

Body lotion in een spuitbus?!

IMG 8159 1440x1018 - Kruidvat Body Foam Caring

Ik ben altijd nogal merktrouw geweest, pas sinds ik met mijn blog begon, ben ik gaan flirten met andere merken en producten. Qua lichaamsverzorging gebruikte ik eigenlijk altijd een (gekregen) pot Dove, of mijn favoriete body butter van Kruidvat. Geen idee hoe lang er al body foams op de markt zijn, maar dit concept is voor mij dus helemaal nieuw. Ik zag de Kruidvat Body Foam Caring voorbijkomen tijdens een online shopsessie en ik gooide hem in mijn mandje om eens te proberen.

De Body Foam bevat vanille en shea boter, de formule voedt en verwent de huid en beschermt tegen uitdrogen. De foam is zacht, voelt niet vet of plakkerig aan en wordt snel door de huid opgenomen.

Ingrediënten

IMG 8163 1440x1242 - Kruidvat Body Foam Caring

Aqua, Butane, Sorbitol, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Alcohol Denat., Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Linalool, Alphaisomethylionone.

Er zitten een aantal gassen in die ervoor zorgen dat dit product een foam is en je het dus uit de spuitbus kunt halen.

Is het wat?

IMG 8168 1440x1332 - Kruidvat Body Foam Caring

Gek gevoel, hoor, om een foam als bodylotion te gebruiken. De foam is inderdaad niet plakkerig en voelt ook niet vet aan. Het trekt ook heel snel in mijn huid. Fijn, zo’n product dat doet wat het zegt. Mijn huid voelt glad, zacht en verzorgd aan. Ook de geur is aangenaam, maar niet helemaal mijn ding. Dit heeft een warme geur, ik hou zelf meer van fris en fruitig, maar ik kan me er wel overheen zetten.

Het product werkt heel snel en schoon. Met een fles of pot loop je toch altijd het risico dat er iets omvalt en je loopt te knoeien. Ik weet nog niet hoe lang je met een bus foam doet, want de mijne is nog lang niet op. Ja, ik kan hier wel aan wennen! Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat er maar één variant op de markt is. Tijd voor meer soorten, Kruidvat!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Body Foam Caring is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat, en kost €3,99 voor een bus van 200 ml.

pinit fg en rect red 28 - Kruidvat Body Foam Caring

Share:

1 Reactie

  1. jane
    14 december 2017 / 09:00

    die ga ik ook eens proberen lijkt me lekker

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: