Nails of the Day: Catrice ICONails

Vandaag een blog in het teken van nagellak. Ik geef je een impressie van de Catrice ICONails Gel Lak. Deze nagellak is verkrijgbaar in maar liefst 45 kleuren, waarvan ik er laatst twee kocht. Ik heb de kleuren 10 Rosywood Hills en 38 Honeymoon Is Coming Soon.

Tot 7 dagen!

IMG 8217 1440x1069 - Nails of the Day: Catrice ICONails

Volgens Catrice kan deze lak tot wel 7 dagen mooi blijven zitten. Ik vind dat altijd een leuke marketingkreet. Tot 7 dagen, betekent namelijk ook dat het er op dag 1 al af kan slijten. Er staat tót… Neemt niet weg dat ik van Catrice een mooie kwaliteit verwacht. En eerlijk gezegd, hebben ze me nog nooit echt teleurgesteld. Dus ik ben benieuwd wat deze lakjes te bieden hebben. Je krijgt in ieder geval 10,5 ml in een potje, daar kun je een hele poos meer vooruit.

Mijn ervaring

Ik was heel erg onder de indruk van vooral Rosywood Hills, wat een aanbrenggemak! Deze kleur dekte bijna in één keer, maar voor een perfecte dekking heb je twee laagjes nodig. Hetzelfde geldt voor Honeymoon Is Coming Soon, twee laagjes voor een perfecte dekking. De laagjes drogen snel, waardoor je er snel weer overheen kunt lakken.

Er is ook een Top Coat verkrijgbaar, maar die heb ik niet gekocht. Ik heb niet eens de moeite gedaan om een toplaag aan te brengen, iets met opeens heel druk zijn. Dat zorgde er wel voor dat ik de lakjes goed kon testen op hun houdbaarheid. En laat ik je vertellen dat ze dat helemaal hebben waargemaakt. Ik weet natuurlijk niet hoe ze presteren met een Top Coat, maar zonder hebben ze het vier volle dagen volgehouden zonder al te veel schade. Vier dagen(!), dat vond ik een beste prestatie. Ik kan me zo voorstellen dat een Top Coat het nog een paar dagen had gerekt.

Vier dagen dus, en dat in combinatie met al mijn dagelijkse bezigheden, dat vind ik een geweldige prestatie, wat mij betreft een aanrader dus!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Catrice ICONails nagellak is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat. De 45 kleuren kosten €2,99 per potje en de Top Coat is te koop voor €3,59. Ow, en extra bonus, de lakjes zijn veganistisch. Check de site van Catrice voor meer informatie en de ingrediëntenlijst.

pinit fg en rect red 28 - Nails of the Day: Catrice ICONails

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: