Semi Blogpauze

krista mcphee 345991 1440x959 - Semi Blogpauze

Photo by Krista McPhee on Unsplash

Door omstandigheden lukt het momenteel niet om iedere dag een artikel online te zetten. Daarom kies ik ervoor om een tijdelijke blogpauze in te lassen. Ik blijf bloggen, maar wat minder dan je gewend bent, voorlopig is het vrijblijvend. Dat betekent dat er af en toe wat online komt, maar niet meer per se vijf keer per week.

Niet altijd positief

Ik ben ook nog achter de schermen bezig met het vormgeven van mijn blog, ik weet nog niet precies welke kant ik ermee op wil. Mrs. Marvelous staat voor mij voor de leuke dingen in het leven. Ik wil hier niet te veel stilstaan bij alle ellende van de wereld, maar ik wil de focus leggen op positiviteit. Tegelijkertijd is mijn blog met vlagen ook heel persoonlijk en dus niet altijd positief, zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Ik wil niet een foute afspiegeling van de realiteit geven, maar open en eerlijk zijn over wat me bezighoud. Door alle prachtige instagram accounts ligt de sociale druk om perfect te zijn steeds hoger, ik wil daar niet aan meewerken.

Het leven bestaat uit pieken en dalen en af en toe eisen de dalen de aandacht op. Ook al schrijf ik met heel veel plezier, het voelt als frauderen om alleen leuke en gezellige artikelen online te gooien. Het vreet momenteel energie die ik even beter kan gebruiken, ik wil van mijn blog geen depressieve bende maken. Daarom kies ik voor deze tussenoplossing. Ik haal de druk van de ketel (die ik mezelf heb opgelegd), ik schrijf als ik zin (en tijd) heb. Mijn gezin en familie gaan altijd voor alles, en dat zal ook altijd zo blijven.

Nieuw jaar, nieuw begin

Ik hoop snel weer helemaal terug te zijn, omdat ik dit nu eenmaal het allerliefste doe. 2016 en 2017 zijn niet heel aardig geweest, maar ze hebben me wel mijn blog gebracht. Mijn uitlaatklep, mijn persoonlijke ontwikkeling, ik leer iedere dag weer wat nieuws.

Blijf vooral terugkomen en laat je af en toe verrassen door een nieuw artikel, en als je hier nieuw bent, welkom! Er staan meer dan driehonderd artikelen voor je klaar om terug te lezen. Ik ga er alles aan doen om van 2018 mijn jaar te maken, ik heb zoveel ideeën die ik wil uitwerken en waarmee ik aan de slag wil.

Tot snel!

pinit fg en rect red 28 - Semi Blogpauze

Share:

2 Reacties

  1. jane
    18 december 2017 / 12:43

    ik wens je hele fijne dagen en een mooi gezond liefdevol 2018 toe en top dat je kiest voor jezelf en je gezin

    En je hebt gelijk alleen mooie dingen op je blog zetten als je jezelf niet fijn voelt is fake daar zit niemand op te wachten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge