Vrijdag Maskerdag: Kiko Fairy Hands

Dit is niet het eerste handmasker dat ik probeer, maar het beviel de eerste keer behoorlijk goed, dus ik dacht, waarom niet? Kiko heeft sinds kort allemaal nieuwe maskers in hun assortiment, zo ook een handmasker. Ik laat je hem vandaag zien, Fairy Hands van Kiko. Voor mijn vorige ervaring met een handmasker klik je hier. Ik vond de vorige keer een handmasker best fijn om te doen, dus ik hoop voor nu op een soortgelijke ervaring.

Fairy Hands

IMG 8286 1440x951 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Fairy Hands

De illustraties op de verpakkingen van de nieuwe maskerlijn zijn ontworpen door Yordanka Poleganova, een bekend mode-illustratrice. Als je haar naam door je zoekmachine haalt, zie je nog veel meer prachtige illustraties.

In het pakje zitten twee handschoenen, voor eenmalig gebruik. De buitenlaag is plastic, waardoor het product niet lekt. De binnenkant bestaat uit gaashandschoentjes, doordrenkt met het product. Het is het ultieme excuus om even lekker niets te doen. De grote vraag is natuurlijk of het ook iets toevoegt. Met dit masker belooft Kiko je perfecte en zijdezachte handen. Ik kan niet wachten om dit te proberen.

Ingrediënten

IMG 8290 1440x408 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Fairy Hands

Het is een behoorlijke lijst, ik zie je daarna weer!

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Paradisi Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Peg-100 Stearate, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Ethylhexylglycerin, Trideceth-6, Sodium Hyaluronate, Chrysanthellum Indicum Extract.

Lonicera Japonica Flower Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Octyldodecanol, Paeonia Albiflora Root Extract, Sophora Angustifolia Root Extract, Prunus Persica Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Silk Amino Acids, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylproponial.

Veel extracten, van onder andere olijfolie, grapefruit, aloë vera en perzik. Ik zie niet veel gekke dingen, dimethicone staat redelijk hoog op de lijst, dat is een silicone stof. Dan weet je dat ook weer. Ik vraag me altijd af waarom het zo’n verschrikkelijk lange lijst is. Wat zou ieder ingrediënt nou echt toevoegen? Het masker ruikt in ieder geval heerlijk fris en fruitig, zelfs mijn man was deze keer enthousiast.

Is het wat?

Het Fairy Hands masker trek je aan en laat je 10-15 minuten intrekken. Dan masseer je je handen en trek je de handschoenen weer uit. Neem flink de tijd voor dit proces. Ik heb namelijk na het verwijderen van de handschoenen nog minstens een half uur in mijn handen zitten wrijven. Zo lang duurt het zeker voor je handen alles hebben opgenomen. Ik vind het zonde om een product als dit af te spoelen, voor mijn gevoel werkt het dan minder goed.

Een masker als dit is het beste excuus om even lekker niks te doen. Zet de televisie aan en leg je benen op de bank, relax! Het beste is, om ook een assistent naast je te hebben die je stukjes chocola voert, jij kunt immers niks. En vertel die assistent dan vooral dat het masker minstens een uur moet intrekken!

Het blijft een raar gevoel om je handen in zo’n soort masker te stoppen, glibberig en zo. Maar als ze eenmaal zitten is het best lekker. Na afloop waren mijn handen ook echt superzacht, en dat kun je in de winter waarschijnlijk wel gebruiken. Ik vraag me af of er nog meer merken zijn met handmaskers, laat het me zeker weten, want ik kan hier wel aan wennen!

Prijs en verkrijgbaarheid

Fairy Hands en alle maskers van Kiko zijn verkrijgbaar in de Kiko winkels en via de webshop. Dit handmasker kost €4,95. Kiko heeft regelmatig leuke aanbiedingen, dus hou vooral de website even goed in de gaten!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kiko Fairy Hands

Share:

1 Reactie

  1. jane
    16 december 2017 / 19:21

    Deze heb ik ook gekocht ik moet hem nog gebruiken ,maar het klinkt goed als ik het zo lees 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: