Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Energizing Avocado & Capuaçu Boter

Ik kreeg onlangs een paar maskers van Kruidvat toegestuurd om uit te proberen. Het Lemon Cake masker heb ik vorige week uitgeprobeerd en deze week was het tijd voor het Avocado masker.

Energizing Avocado & Capuaça Boter

IMG 8136 1440x1224 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Energizing Avocado & Capuaçu Boter

Dit masker kwam me enigszins bekend voor, maar ik kon het niet goed plaatsen, dus ik heb die gedachte maar laten gaan. Kruidvat belooft met dit masker een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en nieuwe energie. De ingrediënten zorgen voor een zijdezachte huid en aloë vera zorgt voor kalmering van de huid.

Ingrediënten

IMG 8147 1440x1006 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Energizing Avocado & Capuaçu Boter

Aqua, Glycerin, Butylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice, Persea gratissima oil, Theobroma grandiflorum seed butter, Betaine, Tocopheryl acetate, Xanthan gum, Capryl/capryl glucoside, Phenoxyethanol, Olus oil, Portulaca oleracea extract, Dipotassium glycyrrhizate, Tocopherol, Sodium ascorbyl phosphate, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Potassium sorbate, Sodium dehydroacetate, Parfum.

Gebruik

Het is een sheet masker dat je op je gezicht legt en dan 8-10 minuten laat intrekken. Makkelijk genoeg, ook na afloop hoef je niks af te spoelen, maar kun je de restjes inmasseren of verwijderen met een tissue. Voor gebruik hoef je alleen even je gezicht te reinigen.

Is het wat?

Enige minuten na het aanbrengen voelde ik een rare prikkeling, die me bekend voorkwam. Eindelijk begon er ergens in de verte een lampje te branden. Ik heb dit gevoel één keer eerder gehad, ook bij een masker. Ik ben gaan graven in mijn oude artikelen en vond dit masker. Het is hetzelfde masker als het masker van vandaag, maar dan met een iets andere verpakking, waardoor ik hem niet had herkend. Mijn ervaring was de vorige keer niet briljant, mijn huid reageerde er behoorlijk op.

Ook deze keer vindt mijn huid dit masker niet heel erg fijn, maar het is niet zo erg als de vorige keer. Mij gezicht ziet er wat roder uit dan normaal, maar verder heb ik nergens last van, geen branderigheid, geen jeuk. Echt alleen een wat rodere huid. Het masker voelt heel verfrissend, en het doet gewoon wat het zegt. Ondanks de irritatie is mijn gezicht wel heel erg zacht.

Mijn mening blijft hetzelfde als de vorige keer, voor anderen is dit waarschijnlijk een prima masker, maar ik kan het beter laten liggen. Ik ben er overigens nog steeds niet achter waar mijn huid dan op reageert.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Energizing Avocado & Capuaçu Boter masker is te koop bij Kruidvat, het kost €0,89.

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Energizing Avocado & Capuaçu Boter

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   8
0   8
0   11

Translate:

%d bloggers liken dit: