Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Kruidvat heeft nieuwe maskers in het assortiment en ik kreeg er twee toegestuurd om uit te proberen. Op deze maskerdag laat ik je de eerste zien, het Lemon Cake Creamy Mousse Mask.

Lemon Cake in een masker?

IMG 8127 1440x1075 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Ik was heel nieuwsgierig naar dit masker, ik hou wel van aparte producten. Het Lemon Cake masker belooft je gezicht een zoete boost te geven met de geur van Lemon Cake. Het masker heeft een zachte en lichte textuur die is verrijkt met sheaboter en amandelolie. Na gebruik voelt je huid zijdezacht aan. Dit masker hoef je niet af te spoelen, dus geen geknoei met water.

Ingrediënten

IMG 8132 1440x1014 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Cocoglycerides, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coco-caprylate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate Starch, Carbomer, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Citral, Limonene, Citronellol, Pantolactone, Geraniol, Citric Acid, CI 19140

Gebruik

Je brengt het masker aan nadat je je gezicht hebt gereinigd. Vermijd je ogen en mond. Je laat het masker 10-15 minuten intrekken, en vervolgens verwijder je de resten met een tissue of masseer je de restjes verder in. Het masker is niet geschikt voor consumptie, wat belangrijk is om erbij te vermelden, omdat er een goede kans bestaat dat het water je in de mond loopt.

Is het wat?

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van dit masker, maar toen ik het pakje opendeed, werd het al snel duidelijk. Het Lemon Cake masker ruikt naar citroencake. Een beetje chemisch, maar vooral heel lekker, je krijgt meteen zin om een cake te gaan bakken. De structuur deed me een beetje denken aan dat zachte, romige laagje dat je weleens ziet op een cake, maar dan minder plakkerig. Het is echt een klein feestje om dit masker te gebruiken.

Mijn huid is vettig en ik heb ervoor gekozen om het masker na afloop te verwijderen met een tissue, mijn huid heeft die hele rijke verzorging niet zo nodig. Ik denk dat iemand met een droge huid dit masker graag zou inmasseren na gebruik. Het voelt heel zacht en vol aan. Mijn huid voelde na afloop lekker zacht aan en het rook in de badkamer nog een hele poos naar citroencake, geen straf!

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Lemon Cake Creamy Mousse Masker is verkrijgbaar bij Kruidvat voor een zacht prijsje van €0,89. Je kunt twee keer met dit masker doen.

Volgende week bespreek ik het andere masker dat ik kreeg, kom dan zeker nog een keertje kijken!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: