7th Heaven Creamy Coconut Masker

Voor het eerst sinds tijden heb ik weer een masker gedaan. Ik kwam dit masker tegen bij Kruidvat, en ik hou van kokosnoot, dus hij mocht mee naar huis. Vandaag vertel ik je meer over het 7th Heaven Creamy Coconut masker.

Creamy Coconut

IMG 8518 1440x960 - 7th Heaven Creamy Coconut Masker

Naast gemalen kokosnoot bevat dit masker onder andere shea boter en cacao boter. Lekker verzorgend dus, en uitermate geschikt voor de drogere huid. Ik heb zelf meer een gemengde huid, met hele droge wangen, dus we gaan zien wat het doet. Het masker is cruelty free en geschikt voor vegetariërs. Na deze week kan ik wel een kleine oppepper gebruiken.

Ingrediënten

Aqua, Kaolin, Bentonite, Glycerin, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Butyrospermum parkii butter, Cetyl palmitate, Theobroma cacao seed butter, Cocos nucifera water, Sorbitan palmitate, Parfum, Glucose, Citric acid, Coumarin, Potassium iodide, Sodium chloride, Potassium thiocyanate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase.

IMG 8521 1440x960 - 7th Heaven Creamy Coconut Masker

Gebruik

Het masker bestaat uit een spierwit goedje dat heel zacht en rijk aanvoelt. Heel romig, en op de huid voelt het koel. Ik ruik vooral kokosnoot, maar in de verte ook een vleugje cacao. Er zit genoeg in de verpakking om een hele dikke laag aan te brengen, met de helft had ik eigenlijk ook al genoeg gehad. Na het aanbrengen laat je het 10-15 minuten zitten en vervolgens spoel je het af met lauwwarm water.

Mijn oordeel

Na de inwerktijd kon je heel goed zien waar mijn huid droog is, daar was het masker helemaal ingetrokken. Ook nu voelt mijn huid op die plekken nog heel erg zacht. De geur is heel aangenaam, zeker als je al fan bent van kokos. Mijn gezicht voelt heel schoon en zacht aan, een heel fijn gevoel. Ja, ik vind het een erg fijn maskertje.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het 7th Heaven Creamy Coconut masker is voor €1,79 verkrijgbaar bij de drogist, ik kocht het bij Kruidvat.

pinit fg en rect red 28 - 7th Heaven Creamy Coconut Masker

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: