Action Glow & Highlights Palette

Ik had er al veel over gelezen, het Glow & Highlights Palette van de Action, maar nu kon ik hem eindelijk kopen. De grootste Action van Nederland zit hier vlakbij, maar qua make-up hebben ze nooit zoveel. Ik kocht dit palette dan ook bij toeval bij de Action in het dorp waar mijn ouders wonen. Daar lagen ze nog in stapels klaar, terwijl ik eerder altijd misgreep.

Glow & Highlights Palette

IMG 8639 1440x1076 - Action Glow & Highlights Palette

Het palette bestaat uit zes kleuren, allemaal behoorlijk koel en de pans zijn behoorlijk groot. Je krijgt 28 gram product, en dat is flink wat, zeker voor het geld dat je ervoor moet neerleggen. Bij het maken van de swatches kon ik al voelen hoe zacht dit product aanvoelt. Helemaal niet stroef of onaangenaam.

Ingrediënten

IMG 8669 1440x437 - Action Glow & Highlights Palette

Hier word ik iets minder blij van, er zitten parabenen in en siliconenhaters staan vast ook niet te juichen.

Kleuren en swatches

IMG 8645 - Action Glow & Highlights Palette

 

Voor de swatches heb ik het even lekker dik aangebracht, maar je kunt het poeder prima opbouwen. Van subtiel naar intens, het kan allemaal. Iedere kleur heeft wel iets bijzonders en ze zijn gewoon allemaal heel mooi. De poeders zijn heel erg gepigmenteerd en voelen boterzacht aan. Dit maakt aanbrengen natuurlijk heel makkelijk.

Eerste indruk

Zo op het oog kan ik niet anders zeggen dan dat dit een prachtig product is. Je kan je vraagtekens zetten bij de ingrediënten, maar dat hangt weer een beetje af van je eigen voorkeuren. Feit is, dat dit palette echt een pareltje is. De uitvoering is simpel en oogt goedkoop, en dat is het natuurlijk ook, maar het product zelf is heel mooi en werkt perfect. Ik heb weleens verlekkerd staan kijken naar de hele dure paletten, maar volgens mij werkt dit net zo goed. En laten we eerlijk zijn, waarom zouden we meer betalen dan nodig is?

Prijs en verkrijgbaarheid

Ren snel naar de Action, dit Glow & Highlights Palette kostte me maar €1,99!

pinit fg en rect red 28 - Action Glow & Highlights Palette

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: