Essence Winter Dreamin’ Fluffy Snow Touch Hand Cream

Een poosje geleden schreef ik over de lancering van de Winter Dreamin’ collectie van Essence. Afgelopen week kon ik eindelijk een Kruidvat inlopen om de producten met mijn eigen ogen te bekijken. Ik kocht onder andere de Fluffy Snow Touch Hand Cream.

Essence Hand Cream

IMG 8501 1440x1066 - Essence Winter Dreamin' Fluffy Snow Touch Hand Cream

In mijn adventskalender zat een tubetje handcrème en die vond ik eigenlijk best heel fijn. Ik wilde dus graag dit potje uitproberen. Volgens Essence voelt de textuur zo licht als poedersneeuw en geeft de crème je handen een zacht en soepel gevoel. De crème ruikt heel fris en de substantie heeft een licht glansje.

IMG 8525 1440x970 - Essence Winter Dreamin' Fluffy Snow Touch Hand Cream

Ingrediënten

AQUA (WATER), GLYCERIN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, DIMETHICONE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, DICAPRYLYL ETHER, PANTHENOL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM POLYACRYLATE, BIS-PEG/PPG-20/5 PEG/PPG-20/5 DIMETHICONE, METHOXY PEG/PPG-25/4 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE)

IMG 8529 1440x1009 - Essence Winter Dreamin' Fluffy Snow Touch Hand Cream

Gebruik

De crème voelt heel fris aan op de huid. je hebt maar een klein beetje nodig en het product trekt redelijk snel in. Ik merk wel dat er een iets vettig laagje achterblijft, maar volgens mij zijn dat de siliconen. Doordat het product in een potje zit, zou ik het niet snel meenemen in mijn tas. Dan krijg je toch gesmeer, doordat de crème in het deksel gaat zitten. Het potje is dan wel weer aantrekkelijk genoeg om op je nachtkastje te zetten. Bij mij staat hij tussen mijn kantoorspullen, zodat ik af en toe lekker kan smeren.

IMG 8535 1440x962 - Essence Winter Dreamin' Fluffy Snow Touch Hand Cream

Is het wat?

Of dit product je handen heel diep verzorgd, nee, ik denk het niet. Het doet wat het zegt, namelijk je handen zacht en soepel maken. Hele droge handen gaan hier geen baat bij hebben, maar handen die tegen een stootje kunnen hebben hier echt wel genoeg aan. De crème is prettig in gebruik en hij ruikt lekker. De vergelijking met poedersneeuw kan ik misschien heel in de verte ook nog wel maken, doordat het product heel koel aanvoelt. Ja, een leuk product.

Prijs en verkrijgbaarheid

Als je mazzel hebt, kun je de Fluffy Snow Touch Hand Cream van Essence nog vinden bij Kruidvat of Trekpleister. Het potje bevat 50 ml en kost €3,99.

pinit fg en rect red 28 - Essence Winter Dreamin' Fluffy Snow Touch Hand Cream

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: