Happy New Year!

Happy New Year!

Happy New Year! 2018 is aangebroken en we gaan er een geweldig jaar van maken!

ben o bro 357761 1440x960 - Happy New Year!

Ik wens iedereen een heel gelukkig en gezond 2018!

Ik hoop dat al je dromen en wensen dit jaar uit gaan komen! 

Deze blogpost is de eerste van 2018, en dat betekent dat ik op dit moment precies een jaar aan het bloggen ben! We zijn 330 blogs verder en ik heb er nog steeds net zo veel plezier in als toen ik mijn allereerste artikel schreef. Mrs. Marvelous bestaat nu officieel één jaar, op naar het volgende geweldige jaar!

Later vandaag komt er een artikel online met mijn plannen voor 2018. Ik ben er eventjes tussenuit geweest, de reden daarvoor leg ik uit in het artikel van morgen. Zo langzamerhand kom ik er weer een beetje in, en binnenkort ben ik weer helemaal terug.

Geniet nog even van de jaarwisseling en tot snel!

pinit fg en rect red 28 - Happy New Year!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   30
2   25
2   28
0   21
Translate »
%d bloggers liken dit: