Mrs. Marvelous in 2018

timo vijn 60462 1440x956 - Mrs. Marvelous in 2018

Photo by Timo Vijn on Unsplash

Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat iedereen veilig en gezond de jaarwisseling is doorgekomen. Mijn laatste blog is al even geleden, en ondanks dat even rust nodig had, was dit wel erg lang geleden. Ik kreeg namelijk de griep en was toen even helemaal uitgeschakeld. Er zat dus wat langer tussen mijn blogs dan eigenlijk de planning was.

Blogpauze

Ik heb eerder benoemd dat ik niet precies weet waar ik met mijn blog heen wil. Mijn blogpauze heeft eraan bijgedragen dat ik daar even goed over na kon denken. De pauze is nog niet helemaal voorbij, maar ik ben al wel weer bezig met het opbouwen van een ritme. Ik doe het bewust rustig aan, omdat ik niet weer wil vastlopen. Mrs. Marvelous brengt me veel plezier en leermomenten en ik wil er veel van mijn tijd instoppen, zonder mezelf voorbij te draven.

Loslaten

Eén van de beslissingen die ik heb genomen, is het laten vallen van Maskerdag. Voor mijn gevoel heeft deze rubriek niet echt toegevoegde waarde. Daarnaast stop ik ook met Snack Time! Ik blijf nog wel foodartikelen maken, maar niet meer in een vaste, wekelijkse rubriek.

Nieuwe richting

Waar blog ik dan wel over? Ik wil me qua make-up meer gaan focussen op de budgetmerken, zoals Essence, Catrice en de huismerken van de drogist. Je kunt reviews, shoplogs en nieuwe lanceringen verwachten.

Ook wil ik me meer richten op de dingen die ik leuk vind om te doen in het dagelijks leven, zoals boeken en games. Lezen gaat zo langzamerhand steeds beter, ik heb de afgelopen maand minstens vijf boeken uitgelezen.

Zo af en toe geef ik je ook nog een update over mijn persoonlijke leven, specifiek over de beestenbende. Genoeg om over te schrijven dus, en hopelijk ook genoeg voor jou om te blijven plakken hier.

Er komen even geen vaste rubrieken meer, ik blog over wat ik leuk vind, zonder druk om een artikel te produceren.

Kort gezegd

  • Budget make-up
  • Entertainment (boeken, films, games en series)
  • Persoonlijk

Dat is heel beknopt wat je kunt gaan verwachten op Mrs. Marvelous in de komende periode. Ik wil niet meer schrijven om te schrijven, maar ik wil artikelen maken die ik leuk en interessant vind. Artikelen die je hopelijk met veel plezier gaat lezen. Een nieuw jaar, met een nieuwe richting.

Tot snel!

pinit fg en rect red 28 - Mrs. Marvelous in 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge