Persoonlijke doelen die ik in 2018 ga behalen!

Om een beetje in het thema van de week te blijven, wil ik het vandaag hebben over de doelen die ik dit jaar wil behalen. Ik heb je nog niet zo lang geleden verteld over het Day Zero Project. Ik ben hiermee begonnen om zo stapsgewijs een beetje richting aan mijn leven te geven. Het komende jaar wil ik de volgende doelen graag wegstrepen van mijn lijstje.

kelli stirrett 429672 1440x918 - Persoonlijke doelen die ik in 2018 ga behalen!

Photo by Kelli Stirrett on Unsplash

Val 10 kilo af

Dit doel is een lastige, vooral in combinatie met mijn PCOS. Om dit doel te bereiken ben ik begonnen met Weight Watchers. Twee jaar geleden ben ik ruim 20 kilo afgevallen met WW. Toen werd ik geopereerd en gebeurden er nog veel meer dingen, waardoor ik niet de meest geweldige keuzes heb gemaakt wat betreft voedsel. Tijd voor nog een poging, zeker omdat ik op dit moment helemaal niet lekker in mijn vel zit. Ik moet veel meer kwijt dan 10 kilo, maar dit is even het begin. De eerste kilo is al weg, nu de rest nog.

Vieren dat we 10 jaar getrouwd zijn

Aankomende zomer zijn manlief en ik 10 jaar getrouwd (en 13 jaar samen). Ik denk niet dat we een feestje gaan geven, maar ik wil er wel samen flink wat aandacht aan besteden. We hebben samen veel meegemaakt, en we mogen best eens stilstaan bij alle goede en leuke dingen die zijn voortgekomen uit onze relatie

Ga minimaal 1 week op vakantie

Door omstandigheden zijn we al 8 jaar niet meer op vakantie geweest. Dit jaar zit het er waarschijnlijk wel in en gaan we, als alles meezit, twee weken naar Denemarken. Dit combineren we dan met een ander doel, het bezoeken van Legoland. We hebben de reiscatalogus al in huis, we moeten alleen nog wat knopen doorhakken.

Win Pandemic

Ok, dit is misschien een beetje een rare. Pandemic is een coöperatief spel, je probeert dus als team van het spel te winnen. We hebben het spel nu een aantal keer gespeeld, maar we verliezen het altijd. Normaal kan ik prima tegen mijn verlies, maar ik kan het niet goed hebben dat we verliezen van een niet-menselijke tegenstander. 2018 wordt het jaar dat we de wereld redden van een pandemie!

Maak een ASMR video

Dit vind ik een heel lastig doel, omdat ik geen goede vrienden ben met de camera. Ik gebruik bijna dagelijks ASMR om in slaap te vallen. Zeker als mijn hoofd heel erg vol zit, helpt het me goed om te ontspannen. Het lijkt me heel erg leuk om zelf een video te maken, en dit jaar wil ik een poging wagen.

Schilder de muur van de woonkamer in een andere kleur

De muur is nu lichtgroen, en ik wil naar een petrolkleur. Ik ben niet bang om te experimenteren met kleuren. Een jaar of 6 geleden hebben we de muur deze kleur gegeven, en ik ben er wel een beetje op uitgekeken, tijd voor iets nieuws.

Kozijnen vervangen

Het huis is aan een opknapbeurt toe, en de kozijnen moeten echt vervangen worden. Op één raam na, hebben we overal nog enkel glas en dat isoleert nu eenmaal niet zo lekker. Gelukkig weet ik zeker dat ik dit doel snel kan afstrepen, want de afspraak staat al. Deze maand gaat het al gebeuren. We krijgen hele mooie, kunststof kozijnen. Ik kan niet wachten!

Aan het einde van het jaar kom ik nog wel even terug op deze blog, dan kunnen we kijken of ik alle doelen gehaald heb.

pinit fg en rect red 28 - Persoonlijke doelen die ik in 2018 ga behalen!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge