Rimmel Brow This Way

Tijd voor een review, zoals het hoort op een beautyblog. Ik koos voor de Rimmel Brow This Way wenkbrauwgel. Tijdens het doorbladeren van mijn inspiratiemapje kwam ik deze tegen, en ik was eigenlijk een beetje verbaasd dat ik nog geen review heb geschreven over dit product. Ik heb het afgelopen jaar minstens drie verschillende merken wenkbrauwgel uitgeprobeerd, en die heb je ook voorbij zien komen.

Mijn wenkbrauwen zijn lichtblond en soms bijna onzichtbaar. Zelfs op dagen dat ik vrijwel geen make-up draag, heb ik toch de neiging om toch mijn wenkbrauwen een heel klein beetje aan te zetten. Dat hoeft dus niet heel overdreven donker te worden. Een hele grote ergernis is de vaak oranje, veel te warme kleur van het product. Blijkbaar is het een flinke uitdaging om een iets te maken met een koele astint. Hit or miss?

Brow This Way

IMG 5365 1440x884 - Rimmel Brow This Way

Rimmel belooft met de Brow This Way de hele dag mooie wenkbrauwen die op hun plek blijven zitten en niet strepen of vervagen. Daarnaast hebben ze er arganolie in gestopt om je “wenkies” (wat een rotwoord!) eens flink te verzorgen en te verwennen. Hij is verkrijgbaar in Blonde, Medium Brown en Dark Brown. Ik heb natuurlijk gekozen voor de lichtste versie, omdat die het beste bij mijn eigen haarkleur past.

Ingrediënten

IMG 5367 1440x1155 - Rimmel Brow This Way

Aqua/Water/Eau, Peg/Ppg-8/3 Laurate, Polyethylene, Sodium Polyacrylate, Mica, Paraffin, Phenoxyethanol, Ammonium Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Wheat Protein/Pvp Crosspolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate, Alcohol Denat., Lauric Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium Deceth-6 Sulfosuccinate, Panthenol, Laureth-30, Sodium Dehydroacetate, Glycerin, Potassium Sorbate, Biotin, Disodium Edta, Hydrolyzed Keratin, Pantolactone, Tocopherol, Methylparaben, Sodium Sulfate, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate

Eerste indruk

IMG 5371 1440x1089 - Rimmel Brow This Way

Zo op het oog lijkt het me een prima product. De kleur lijkt wat donker, maar dat is wel vaker zo, direct uit de verpakking. Meestal vervaagt dat nog wel een beetje. Bij de eerste keer aanbrengen lijkt dat ook wel te kloppen. Er is goed mee te werken, uitschieters zijn nog makkelijk weg te vegen. De gel zorgt er inderdaad voor dat mijn wenkbrauwen mooi in model blijven, maar ze voelen niet hard aan, zoals ik bij andere merken weleens heb gehad. De kleur is best prima, niet te donker en gelukkig ook niet al te warm.

Mijn oordeel

Als je geen zin hebt om je wenkbrauwen bij te tekenen, maar niet helemaal “kaal” de deur uit wil, dan is dit zeker een aanrader. De Brow This Way brengt snel en makkelijk aan, en blijft goed zitten. Een product dat gewoon zijn werk doet. Of je nou iets merkt van de arganolie kan ik niet zeggen. Voor mijn gevoel is dat een beetje een marketingkreet, ik kan er in ieder geval niet zo veel mee. Het product zelf krijgt van mij een duim omhoog, ik gebruik de gel graag en regelmatig.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Brow This Way en alle andere producten van Rimmel zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos. Hij kost €7,99, maar is regelmatig flink afgeprijsd.

pinit fg en rect red 28 - Rimmel Brow This Way

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: