Unboxing Styletone Januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe Styletone. Ik had er nog helemaal niet bij stil gestaan dat het alweer zo ver was, maar ik kreeg gisteren alweer de eerste Styletone in de bus. Vorige maand heb ik de unboxing overgeslagen, maar deze maand ben ik weer helemaal terug! Ik laat je zien wat er in de Styletone Box van januari zit.

Styletone Januari 2018

IMG 8458 1440x1033 - Unboxing Styletone Januari 2018

Hierboven zie je in vogelvlucht de inhoud van de box. Zoals je ziet, is hij weer lekker gevarieerd. Ook de sleeve ziet er weer geweldig uit. Erg leuk dat ze daar elke keer zoveel moeite in stoppen. Voor wie het concept nog niet kent, Styletone is een maandelijkse beautybox die in je brievenbus past. Hij is al beschikbaar voor €12,50 per maand, daarvoor krijg je minimaal vijf full size producten toegestuurd. Ik heb nog maar zelden een box gekregen die tegenviel.

Daily Concepts

IMG 8472 1440x1171 - Unboxing Styletone Januari 2018

Het eerste product in de box is een scrubber van Daily Concepts ter waarde van €5,-. Deze scrubber bevat een sponsje, waardoor het product dat je erop doet lekker gaat schuimen. Ook kun je hem om je vingers doen voor meer grip. Het meest bijzondere aan dit product, is dat er een label in zit, waaraan je kunt zien of je scrubber aan vervanging toe is.

So Susan

IMG 8480 1440x1058 - Unboxing Styletone Januari 2018

De Lip Dome van So Susan is niet alleen een lippenstift, maar ook een lipbalm en een plumper. Hij is in drie varianten verstuurd, Melon, Blackcurrant en Mango. Ik kreeg Melon, een wat oranje-achtige kleur. Ik vind de verpakking heel erg mooi. De Lip Dome kost normaal €18,-.

Hot Makeup

IMG 8486 1440x1207 - Unboxing Styletone Januari 2018

Een apart product, dit is een oogschaduwpen. In de dop zit een pan verwerkt, waardoor je altijd een vers laagje oogschaduw op je applicator hebt zitten. De Swift Move Eyeshadow van Hot Makeup is €26,- waard. Ik kreeg de kleur Golden Citrus. Hij is volgens mij in meerdere kleuren verzonden, dus het is even afwachten welke kleur er in jouw box zit.

The Beauty Crop

IMG 8488 1440x968 - Unboxing Styletone Januari 2018

Ik dacht dat dit een nagellak was. Niet dus, het is een highlighter! Een hele mooie, met een roze gloed. Pas dus maar op dat je je niet vergist. Ik geloof ook dat er een foutje ingeslopen is in de prijsvermelding, want op de site van The Beauty Crop kost deze Glow Milk €16,-, terwijl in het boekje €1,- staat. Voor mijn berekening ga ik uit van de prijs van de fabrikant.

City Color

IMG 8492 1440x1008 - Unboxing Styletone Januari 2018

Het laatste product is een Concealer Quad van City Color. Door de verpakking kun je dit palette makkelijk in je tas stoppen en meenemen. Fijn dus, als je jezelf tussendoor nog even wilt opfrissen. De Concealer Quad kost normaal €4,99.

En dat waren de producten van januari alweer. Ik ben er erg blij mee. Er zit genoeg bij om lekker mee te kunnen experimenteren. De totale waarde van januaribox is €69,99. Een leuke manier om dit nieuwe jaar te beginnen.

Klik hier voor de vorige Styletone Box die ik heb besproken.

pinit fg en rect red 28 - Unboxing Styletone Januari 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: