Voornemens voor 2018

nordwood themes 467442 1440x960 - Voornemens voor 2018

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Op Oudjaarsdag zat ik met mijn kinderen te kletsen over goede voornemens, wat het zijn en waarom we het doen. Mijn oudste zoon besloot om extra zijn best te gaan doen voor zijn zwemdiploma en de jongste gaat veel vriendjes maken op het kinderdagverblijf.

Ontspannen

Ik zelf wil me meer gaan focussen op Mrs. Marvelous en op mijn eigen ontwikkeling. Om een lang verhaal kort te maken, ik kreeg ruim een maand geleden te horen dat ik mezelf flink voorbij ben gelopen, ik heb een burn out. Op dit moment ben ik, samen met een therapeut, bezig met een module Mindfulness. Dit moet me helpen om te ontspannen en me rustiger te voelen. De burn out is een reden om me in 2018 meer te richten op mijn eigen interesses. Mijn voornemens zijn dus vooral gericht op herstel en ontspanning.

Lezen

Het komende jaar wil ik minstens 50 boeken gaan lezen. Via Goodreads ben ik lid geworden van een leesclub die iedere maand een boek leest en bespreekt. Daarnaast heb ik een abonnement genomen op Kobo Plus en ben ik lid van de bibliotheek. Sinds ik me bezighoud met ademhalingsoefeningen lukt het me ook een stuk beter om me te concentreren op het lezen van een boek.

Mrs. Marvelous

Ik wil weer terug naar vijf artikelen per week. Gebrek aan ideeën is hier geen probleem, tijd en concentratie des te meer. Onze jongste gaat vanaf morgen één hele dag per week naar de opvang, dat geeft me meer tijd om te werken aan de site. Ook heb ik plannen om Mrs. Marvelous in de loop van het jaar in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Structuurjunkie

Volgers van mijn Instagram hebben het al kunnen zien, ik heb het Structuurjunkie Werkboek van Cynthia aangeschaft. Dit boek gaat me helpen om mijn doelen uit te werken en te behalen. Ik ben af en toe behoorlijk chaotisch en een beetje structuur in mijn leven kan geen kwaad. En natuurlijk schrijf ik binnenkort een review over het werkboek.

Gezin

Het belangrijkste voornemen dat ik heb, is om meer tijd met mijn man en kinderen door te brengen. Dit jaar gaan we voor het eerst met zijn vieren op vakantie. Het plan is, om naar Denemarken te gaan, natuurlijk Legoland, maar daarna nog 12 dagen het land verkennen. Ook gaan we natuurlijk tussendoor nog dagjes weg en vermaken we ons binnenshuis met spelletjes en Lego. (Terwijl ik dit aan het schrijven ben, zitten we op een rijtje naar Fuller House te kijken).

Wat zijn jouw voornemens voor 2018?

pinit fg en rect red 28 - Voornemens voor 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: