9 Dingen die ik nooit zou doen

filipe dos santos mendes 183138 1440x1080 - 9 Dingen die ik nooit zou doen

Photo by Filipe Dos Santos Mendes on Unsplash

Er zijn een aantal dingen die ik niet zo snel zou doen. Zeg nooit nooit, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat ik de dingen die hieronder staan ooit zou doen! Ik bedacht 9 dingen die ik nooit zou doen. Het zijn er vast nog wel meer, maar dit kwam al snel naar boven borrelen.

1| Bungeejumpen of skydiven

Ik ben er heilig van overtuigd dat mensen niet gemaakt zijn om van grote hoogtes naar beneden te springen. Dus tenzij ik op een brandend gebouw sta, of in een neerstortend vliegtuig zit, zal ik deze activiteiten niet zo snel uitvoeren. Ik heb het niet zo op hoogtes, de ramen lappen op een ladder is uitdaging genoeg voor mij.

2| Kinderen op Social Media

Dit is een beslissing die ik voor mezelf heb genomen, samen met mijn man. Wij plaatsen af en toe een foto van onze kinderen op onze, besloten Facebook pagina, maar je zult onze kinderen niet snel herkenbaar terugzien op een openbare pagina. Ook op mijn blog komen mijn kinderen niet herkenbaar in beeld en noem ik hun namen niet. Als ze ouder zijn mogen ze zelf beslissen of ze foto’s van zichzelf online willen hebben. Ik vind dit best een lastig onderwerp en ik ben wel benieuwd hoe andere ouders daarmee omgaan.

3| Op mijn telefoon zitten als ik rij

Ik erger me dood aan die reclame van Interpolis voor die app waarbij je telefoon niet meer werkt in de auto. Waarom hebben mensen dat nodig?! Een beetje gezond verstand moet voldoende zijn, toch? Mijn telefoon maakt regelmatig geluid als ik aan het rijden ben, en het is nog nooit bij me opgekomen om hem dan te pakken. Er is niets dat niet kan wachten tot ik op mijn bestemming ben aangekomen. In de auto is mijn aandacht gericht op de weg en niets anders.

4| Drugs gebruiken

Drugs vind ik niet interessant of spannend. Ik kan me best voorstellen dat ik het als medicinale pijnstilling zou gebruiken, maar recreatief, dat nooit. Hetzelfde geldt voor sigaretten, ik heb nog nooit gerookt en ga dat ook nooit doen.

5| Meer kinderen krijgen

Twee is genoeg. Voor ons dan. Ow, en zwanger zijn vindt mijn lichaam niet leuk. En dat is een behoorlijk understatement. Ik heb het laatst even uitgerekend en ik heb ruim een jaar van mijn leven kotsend doorgebracht. Hoe leuk ik mijn kinderen ook vind, ik denk niet dat ik dat er nog een keer voor over zou hebben. En daarnaast is het ook wel fijn dat er nu één volwassene per kind is. Al heeft de oudste dat toezicht niet meer zo hard nodig, we hebben nog wel onze handen vol aan de jongste.

6| Een zwangere buik van een wildvreemde aanraken

Nog even verder in de kinderhoek. Waarom doen sommige mensen dit? Mijn buik is nog steeds gewoon van mij. Ik zit toch ook niet aan jouw buik?! En dan heb ik het dus niet over een familielid of een goede vriend die even voelt, maar over die wildvreemde in de supermarkt die ik nog nooit eerder heb gezien. Hou je handen gewoon thuis!

7| Leren programmeren

Geef het maar op, schat! Dit gaat gewoon echt niet gebeuren. Ik heb mazzel dat ik een inwonende programmeur heb. Tot op zekere hoogte red ik het wel, maar voor alle ingewikkelde problemen schakel ik hem in. Ik heb ooit een begin gemaakt met PHP, maar het is nou niet bepaald een onderwerp waar ik veel interesse in heb.

8| Dronken worden

Naast dat ik de meeste alcoholische drankjes ronduit vies vind, vind ik het niet fijn om de controle over mezelf te verliezen. Het is niet dat ik nooit drink, ik heb met Oud en Nieuw een glaasje gedronken, maar echt lekker, nee. Als iemand ooit een BOB nodig heeft, dan weet je me te vinden.

9| Veel geld uitgeven aan een auto

Ik geef toe dat ik graag een iets grotere auto zou willen hebben, maar dat is een veiligheidsdingetje. We rijden nu in een klein model en ik wil nog wel een keer naar een middenklasse, maar ik zou er nooit heel veel geld aan uitgeven. We hebben ooit een gloednieuwe auto gekocht, maar dat zouden we ook niet snel meer doen. Rond de tienduizend is waarschijnlijk wel het maximale dat we zouden uitgeven.

Wat zou jij nooit doen?

pinit fg en rect red 28 - 9 Dingen die ik nooit zou doen

Share:

2 Reacties

 1. 14 februari 2018 / 23:47

  Op mijn telefoon zitten als ik rijd, zou ik ook echt nooit doen. Ik snap echt niet hoe mensen dat kunnen én durven. Programmeren gaat hem bij mij ook niet worden en dronken ben ik nog nooit geweest. Daarvoor geef ik ook te veel om controle en de touwtjes zelf in handen houden 😉

  • Annika
   Auteur
   15 februari 2018 / 14:37

   Precies dat dus! Je zal maar iemand aanrijden terwijl je met je neus tegen je telefoon geplakt zit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: