Catch & Shine #selfieinthecity

Ik val misschien een beetje buiten de doelgroep, want de Catch & Shine geuren zijn speciaal voor de jonge fans. En ook al voel ik me misschien niet oud, ik ben natuurlijk ook geen 16 meer. Toch trok de verpakking van deze geur me genoeg aan om hem te kopen, mijn mening lees je hieronder!

#selfieinthecity

Ik koos de geur #selfieinthecity, omdat deze me het meest aansprak. Een combinatie van fris fruit en elegante bloemen, precies wat ik fijn vind. Er zijn voor de dames nog drie andere geuren en voor de heren hebben ze er ook vier gemaakt. De flesjes van alle geuren zijn hetzelfde, maar ze hebben allemaal hun eigen stijl. Herkenbaar, maar toch uniek.

IMG 8817 1440x1326 - Catch & Shine #selfieinthecityIMG 8821 1440x1088 - Catch & Shine #selfieinthecity

Door de vloeistof in het flesje zie je nog een keer dezelfde afbeelding als op het doosje. Als ik deze geur zo zie liggen, dan verwacht ik een frisse, niet al te zachte geur. Iets energieks, waar je vrolijk van wordt. Door # te gebruiken in de naam van de geur, voelt het merk ook jong. Ik geloof niet dat mijn ouders weten wat een # doet, en wat het betekent.

IMG 8825 1440x1047 - Catch & Shine #selfieinthecity

Ingrediënten

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, BHT, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 19140.

IMG 8830 1440x1012 - Catch & Shine #selfieinthecity

Is het wat?

Ik vind hem lekker! Hij is absoluut niet mierzoet, maar lekker fris en fruitig. Naarmate de dag vordert, zwakt de geur wat af en wordt wat zoeter, richting vanille. Hij blijft dus niet de hele dag fris. Ik vind dat persoonlijk geen probleem, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds ruikt het lekker. Als je weer de frisse tonen wilt ruiken, kun je natuurlijk altijd een klein beetje bij sprayen.

Ook niet onbelangrijk, de mensen om me heen vonden me ook lekker ruiken. Vooral manlief kan een uitgesproken mening hebben over luchtjes, maar deze kon hij wel waarderen.

Mijn conclusie is dus dat deze geur ook prima geschikt is voor vrouwen die de puberteit al een poosje achter zich hebben gelaten. De andere drie geuren uit deze collectie heb ik nog niet geroken, maar ze lijken me allemaal aan de zoete kant, al staat #chillingonthebeach nog wel op mijn lijstje.

IMG 8838 1440x1022 - Catch & Shine #selfieinthecity

Prijs en verkrijgbaarheid

De geuren van Catch & Shine zijn exclusief gemaakt voor Kruidvat en kosten €5,99 per flesje van 50 ml.

pinit fg en rect red 28 - Catch & Shine #selfieinthecity

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: