Favorieten Januari 2018

Ik heb de maandelijkse favorieten een kleine update gegeven. Zo laat ik je niet alleen meer zien wat mijn favoriete make-up en huidverzorgingsproducten van de afgelopen maand zijn, maar heb ik ook een paar nieuwe categorieën toegevoegd.

Make-up

2018 begon niet zo geweldig voor mij, ik kreeg na de kerst de griep, die naadloos overging in een bijholteontsteking. De eerste helft van van januari ben ik bijna niet buiten geweest en gebruikte ik al helemaal geen make-up. Om mijn bleke toet een beetje op te halen, gebruikte ik heel af en toe de Brow This Way van Rimmel, in combinatie met een mascara en een kleurtje op mijn lippen.

IMG 5371 1440x1089 - Favorieten Januari 2018

Huidverzorging

Inmiddels begint de bodem in zicht te komen, want de Etos Overnight Hand Serum gebruik ik dagelijks. Hij geeft mijn handen veel verzorging en zorgt ervoor dat het niet geheel dramatisch gesteld is met de ruwe plekjes op mijn knokkels.

IMG 3758 1440x1173 - Favorieten Januari 2018

Haarverzorging

Als ik moeite had om wakker te worden, bood de Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub van The Body Shop uitkomst. Hij voelt heerlijk fris en geeft je echt een oppepper. Ik ben een beetje mijn shampoos aan het opmaken, omdat ik er te veel had (wie heeft er nou 8!! verschillende shampoos nodig?). Op deze ben ik zuinig, ik gebruik hem hoogstens één keer per week.

IMG 6304 1440x946 - Favorieten Januari 2018

Geur

Meer dan de helft van januari rook ik naar kersen. Ik ben in een heel rap tempo heel erg gek geworden op de Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist van The Body Shop. Een heerlijke zachte en frisse geur waar ik de hele dag van kan genieten.

IMG 8659 1440x1131 - Favorieten Januari 2018

TV

Momenteel zijn we heel erg DC aan het bingen. In het 2017-2018 seizoen zit een enorme cross-over van Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow. En alle series staan op Netflix, wat dus betekent dat we afgelopen maand een inhaalslag hebben gemaakt met The Flash. Barry Allen en zijn team komen net even wat lichter en luchtiger over dan het donkere Arrow. In januari hebben we anderhalf seizoen van The Flash gezien.

Film

De film die in januari het meeste indruk op me heeft gemaakt is zeker weten Room. Het gaf me een beklemmend gevoel en ik heb er toch wel behoorlijk wat tranen bij gelaten. Ik ben fan geworden van Brie Larson, maar ook zeker van haar filmzoon, Jacob Tremblay. Ik keek hem op Netflix.

Game

Na mijn post eerder deze week kan het niet een ander spel zijn dan The Sims 4. Op de tweede plaats komt Life Is Strange, en dat verhaal was ook best indrukwekkend. Misschien ga ik het daar later nog een keer over hebben. Het is in ieder geval geen spel dat je heel vaak gaat spelen, omdat er een verhaallijn met een einde in zit.

Schermafbeelding 2018 02 05 om 13.06.00 1440x900 - Favorieten Januari 2018

Boek

Het leukste boek dat ik de afgelopen maand heb gelezen, is Binti van Nnedi Okorafor. Het is volgens mij het eerste boek dat ik ooit heb gelezen dat zich afspeelt in de ruimte en op een andere planeet. En als het niet de eerste keer is, dan is het wel voor het eerst dat het indruk op me maakte. Ik ga binnenkort zeker verder met de andere twee delen uit deze trilogie.

pinit fg en rect red 28 - Favorieten Januari 2018

Share:

2 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 14:27

  Ik had geen idee dat er zoiets bestaat als haarscrubs!

  • Annika
   Auteur
   9 februari 2018 / 14:32

   Ik ook niet, tot ik deze toevallig zag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: