Lidl Cien Make-Up Shoplog

Mijn man ging laatst boodschappen doen bij Lidl en kwam met een stapeltje make-upproducten voor mij thuis. Zo lief! Vandaag laat ik je zien wat ik kreeg en wat het kostte in deze Cien Shoplog!

Cien

IMG 9122 1440x1159 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Mijn eerdere ervaringen met de producten van Cien zijn altijd heel positief geweest. Lidl heeft heel consistent een kwalitatief prima assortiment in huis voor een leuke prijs. De 7 producten die je hierboven ziet hebben allemaal dezelfde prijs, namelijk €1,99 per stuk. Zeker voor een foundation is dat een koopje.

Lipgloss

IMG 9124 1440x917 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Ik begin met de lipgloss, het is een hele witte kleur, maar zoals met iedere lipgloss, is deze ook heel doorschijnend op de lippen. Hij zorgt voor veel glitterglans, maar geeft geen witte waas. In de huls zit 10 ml.

Lipstick

IMG 9126 1440x1127 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Vervolgens hebben we een lipstick, de kleur is 10 Cosy Rose. Het is een wat oudroze kleur, hij valt onder de noemer nude, zeker als je zelf al behoorlijk gepigmenteerde lippen hebt. Hij voelt zacht en romig en heeft een velvet-achtige finish.

Oogschaduw

IMG 9127 1440x978 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Onze Lidl heeft vier kleuren oogschaduw, mijn man nam ze allemaal mee. De kleuren hierboven zijn 17 Brilliant Brown en 18 Blue Sapphire.

IMG 9133 1440x1016 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Dit zijn 15 Vanille Cream en 16 Rose Garden. Het patroontje is heel mooi, en de pigmentatie is best wel ok. De roze kleur heeft een shimmer effect, de andere drie kleuren zijn meer mat. Nummer 17 en 18 zijn wat poederiger, dus daar moet je rekening houden met wat fall-out. Ik heb slechtere oogschaduw van duurdere merken in huis.

Foundation

IMG 9129 1440x1161 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Het is nog even de vraag of de kleur van deze foundation helemaal geschikt is voor mij, zo op het oog lijkt hij redelijk te matchen, maar dat moet ik dus nog even uitproberen. Ik heb in ieder geval de lichtste kleur, 010 Shell. Hij dekt licht tot medium, zeker niet volledig, maar dat vind ik juist fijn. Hij ruikt wel behoorlijk parfumerig, maar ik denk dat dat snel wegtrekt als het op je gezicht zit.

Eerste indruk

Leuke producten voor weinig geld. Dat is het eerste dat bij me op komt als ik naar bovenstaande verzameling kijk. Ik ben heel benieuwd of de foundation een beetje bij mijn huid past en hoe hij zit, maar ik ben alvast heel tevreden over de kwaliteit van de oogschaduw.

Prijs en verkrijgbaarheid

Zoals gezegd, ieder product dat je hierboven ziet kost €1,99 en Cien is exclusief te koop bij Lidl.

pinit fg en rect red 28 - Lidl Cien Make-Up Shoplog

Share:

4 Reacties

 1. 28 februari 2018 / 13:07

  Ik zie het heel vaak liggen, maar het trek me nog niet aan om te shoppen op één of andere manier. Misschien toch eens een item de kans geven.

  • Annika
   Auteur
   28 februari 2018 / 16:27

   Ik zou het gewoon doen, alle producten vallen me alles mee, tot nu toe.

 2. Ine Rebel
  5 juni 2020 / 08:58

  beste, Annika,

  het gaat mij vooral om de oogschaduw 17 brilliant brown van Cien.
  deze beviel mij zeer goed, echter nergens meer te koop! heb jijzelf nog een idee waar ik het nog zou kunnen proberen?
  groet, Ine

  • Annika
   Auteur
   17 juni 2020 / 11:20

   Hoi,

   Ik heb geen idee, Cien is een Lidl-specifiek product, dus als zij het niet meer hebben, ben ik bang dat het nergens meer te krijgen is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: