Mrs. Marvelous kijkt films!

alex munsell 18754 1440x954 - Mrs. Marvelous kijkt films!

Photo by Alex Munsell on Unsplash

Zet de popcorn maar klaar, want ik vertel je welke films ik de moeite waard vond. De binnenkant van de bioscoop zien we niet meer zo vaak, maar we vermaken ons prima met onder andere Netflix en Ziggo On Demand.

Spider-Man: Homecoming

Dit verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Peter Parker is dus al Spider-Man en we krijgen te zien hoe hij omgaat met zijn superkrachten en de diepgewortelde wens om een echte Avenger te worden. Er zit ontzettend veel humor in en een behoorlijke rol is weggelegd voor Tony Stark. Hij ontpopt zich als een soort mentor voor Peter, die ook nog wel een les te leren heeft. Tom Holland is wat mij betreft een geweldige Spider-Man, en ik ben heel benieuwd hoe dit karakter zich verder gaat ontwikkelen in de MCU. En blijf natuurlijk nog even zitten voor de eindcredits, zoals gewoonlijk zit er nog een korte scene verstopt.

Spider-Man: Homecoming is verkrijgbaar op DVD en Bluray, maar je kunt hem ook bekijken via bijvoorbeeld Ziggo On Demand voor €5,99.

Hanna

Hanna is een prachtige film over een tiener die geïsoleerd opgroeit en getraind is als huurmoordenaar. Ze wordt achtervolgd door de CIA, en dat zorgt voor een aantal spannende scenes. De hoofdrol is voor Saoirse Ronan, en ik geloof dat dit mijn eerste kennismaking met haar was. Wat een geweldige actrice!

Hanna is te zien op Netflix

Room

Brie Larson speelt een jonge vrouw die zeven jaar geleden ontvoerd is en vast wordt gehouden in een kleine ruimte. Vijf jaar na de geboorte van haar zoon proberen ze te ontsnappen. De film wordt verteld vanuit het oogpunt van de vijfjarige Jack, geweldig gespeeld door Jacob Tremblay. De film laat niet alleen zien hoe het is voor Jack en zijn moeder om opgesloten te zitten, maar ook wat de nasleep is van dit grote trauma. Pak er vooral een doos tissues bij, ik heb ze nodig gehad.

Room kun je bekijken op Netflix

Brooklyn

Saoirse Ronan verdiende een Oscar-nominatie voor deze film, Brie Larson kreeg hem dat jaar voor Room. Ellis (je zegt Eeylish) is een jonge Ierse vrouw die helemaal alleen naar New York emigreert. Ze mist alles aan Ierland en haar heimwee is hartverscheurend. Dan vindt ze haar draai en voelt zich steeds meer thuis in Brooklyn. Na een tragische gebeurtenis keert ze terug naar Ierland en zal ze uiteindelijk een keuze moeten maken. In Ierland blijven of teruggaan naar Brooklyn. Let vooral ook op de prachtige kleding in deze film!

Brooklyn is verkrijgbaar op DVD en Bluray.

Warm Bodies

Een zombiefilm met een twist. Nicholas Houdt speelt een zombie die verliefd wordt en daardoor steeds menselijker wordt. Ik vond dit een hele originele en leuke film. Weer eens wat anders dan de standaard horror of chickflick. Als je ook een beetje klaar bent met de mainstream films, dan denk ik dat je dit ook een leuke film zult vinden. Want hoe vertel je het meisje waar je verliefd op bent dat je de hersenen van haar vriendje hebt opgegeten?

Warm Bodies kun je zien op Netflix.

Ik hoop dat je genoeg inspiratie hebt om het weekend door te komen! Welke films kun je mij aanraden?

Dit artikel bevat affiliate links.

pinit fg en rect red 28 - Mrs. Marvelous kijkt films!

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   6
0   4
0   3
0   4

Translate:

%d bloggers liken dit: