Essence Colour Boost Vinylicious

Een paar dagen geleden liet ik je al mijn shoplog zien, waarin je de Essence Colour Boost Vinylicious waarschijnlijk wel voorbij hebt zien komen. Vandaag wil ik je wat meer over deze liquid lipstick vertellen.

Vinylicious!

IMG 9318 1440x1128 - Essence Colour Boost Vinylicious

Volgens Essence geeft de Colour Boost Vinyliscious je lippen een glossy finish die doet denken aan gesmolten latex. Ik weet niet precies wat ik me daar bij voor moet stellen… De Vinylicious is in ieder geval verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, ik heb de kleur 03 Pink Interest.

Verrassing

IMG 9322 1440x1078 - Essence Colour Boost Vinylicious

Ok, dit had ik dus niet verwacht. Ik dacht dat er een tuutje op de tube zou zitten en dat je het product eruit zou moeten knijpen. Wel zo handig dit, ik ben dus positief verrast. Dit maakt aanbrengen vast ook makkelijker dan ik in mijn hoofd had.

Ingrediënten

POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, ALUMINUM HYDROXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Swatchtijd

IMG 9327 1440x956 - Essence Colour Boost Vinylicious

Als ik het product op mijn hand swatch, snap ik wel ongeveer wat ze bedoelen met gesmolten latex. Het heeft een soort matachtige glans. De swatch droogt niet op, en hij blijft dus dit glaasje houden. Hieronder zie je de Colour Boost Vinylicious op mijn lippen.

IMG 9338 1440x824 - Essence Colour Boost Vinylicious

Ik moet toegeven dat ik het wel erg roze vind. De swatch op mijn hand heeft een iets andere kleur dan het uiteindelijke product op mijn lippen.

Het oordeel

IMG 9334 1440x997 - Essence Colour Boost Vinylicious

De Colour Boost Vinylicious voelt heel prettig aan op mijn lippen, niet plakkerig of uitdrogend, maar heel verzorgend. Dan kom ik bij de houdbaarheid. Die is dus niet zo heel lang. Ik denk dat je het kan vergelijken met een lipgloss. Als ik heb gegeten en gedronken is het product helemaal weg. Geen slijtage dus, maar gewoon weg. Een uurtje of 3 redt hij wel.

De kleur is niet helemaal mijn ding, maar dat krijg je als je producten op internet koopt en niet in de winkel. Er zijn genoeg kleuren om uit te kiezen, dus jouw kleur zit er vast bij. Ik vind het vinyl-effect mooi, net even anders dan anders. Door de applicator breng je het product snel en makkelijk aan, zonder te vlekken en te smeren. Ja, ik ben wel positief.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Colour Boost Vinylicious is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,89.

pinit fg en rect red 28 - Essence Colour Boost Vinylicious

Share:

2 Reacties

 1. 8 maart 2018 / 10:25

  Jammer dat hij niet zo lang houdt! Liquid lipsticks zouden juist bekend moeten staan om hun lange houdbaarheid. 😀 De kleur op je hand vind ik heel mooi, vreemd dat hij er zo anders uitziet op je lippen.

  • Annika
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:43

   Ik vond het ook raar dat de kleur zo anders is op mijn lippen, heeft vast iets te maken met het verschil in kleur tussen mijn hand en lippen. Volgende keer kies ik een iets donkerder kleur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: