Februari Favorieten 2018

Ik weet dat februari een korte maand is, maar dit keer ging het wel heel erg snel. Mijn jongste zoon werd 3, en dat hebben we goed gevierd. In maart wordt mijn oudste alweer 7, en we zijn al bezig met de voorbereidingen. De tijd vliegt als je druk bezig bent. Ik begin steeds meer terug te komen in mijn blogflow, en dat voelt zo ontzettend fijn! Omdat we nu al ruim in maart ondergedompeld zijn, krijg je van mij mijn februari favorieten in acht verschillende categorieën.

Make-up

IMG 9257 1440x1042 - Februari Favorieten 2018

Ik ben in de winter extra bleek, bijna een spook. Om mijn gezicht toch een beetje een gezonde uitstraling te geven, gebruik ik de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in de kleur Blonde. Zelfs als ik verder geen make-up gebruik, geeft dit toch een frisse, wakkere blik.

Huidverzorging

IMG 9274 1440x1025 - Februari Favorieten 2018

Mijn handen zijn kurkdroog. Ik loop de hele dag te smeren, het meeste met de Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream. Deze handcrème trekt snel in en is geurloos, het geeft een zacht en verzorgd gevoel.

Haarverzorging

IMG 9271 1440x1238 - Februari Favorieten 2018

Had ik al gezegd dat ik last heb van de droogte? Mijn haar is statischer dan normaal, vooral als het net gewassen is. Ik föhn al niet meer, dat maakt het nog erger. Meestal gebruik ik na het douchen een verzorgende olie op mijn nog natte haar. Van Kruidvat heb ik de Moroccan Argan Oil Haarolie die ik nu regelmatig gebruik op mijn droge haar. Zodra ik merk dat het statisch is, even een pompje door mijn haar kneden. En het ruikt ook nog eens lekker.

Geur

Qua geur zit ik, heel saai, nog steeds vastgekleefd aan de Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist. Het is misschien geen winterse geur, maar ja, kersen hè…

TV Serie

IMG 9269 1440x1174 - Februari Favorieten 2018

We zijn bijna bij met Arrow op Netflix, daarna gaan we verder met Supergirl. Dan weet je vast wat je hier volgende maand kan verwachten. Ook ben ik weer eens begonnen met Charmed. Verreweg mijn favoriete serie uit mijn jeugd. Ik kwam er achter dat ik de laatste twee DVD-boxen nooit heb gekocht, dus dat moet ik binnenkort nog even regelen.

Film

Ik heb tranen met tuiten gelachen toen ik eindelijk Thor: Ragnarok zag, afgelopen maand. Man, wat een geweldige film, van begin tot einde. Heb jij Matt Damon gespot? En Sam Neill? Nee, nog een keer kijken dan!

Game

Er was een 50% korting actie bij Origin, dus ik heb mijn Sims 4 uitgebreid. Ik zit nog volop in de ontdekkingsfase, dus dit is de game die ik verreweg het meeste heb gespeeld. Samen met mijn zoon maakte ik een klein uitstapje naar Overcooked op de Nintendo Switch, ook leuk!

Boek

Dit kan eigenlijk geen ander boek zijn dan Talking As Fast As I Can van Lauren Graham. Wat Friends is voor Richard, is Gilmore Girls voor mij. Ik vond het een ontzettend fijn boek om te lezen, ik werd weer even helemaal Stars Hollow ingetrokken.

 

 

pinit fg en rect red 28 - Februari Favorieten 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: