Pure Heals Ginseng Callus Mask

Producten uit Korea zijn een ware hype. Ik ben zelf niet zo’n fan van het bestellen van beautyproducten op bijvoorbeeld AliExpress, omdat je nooit helemaal zeker weet wat er in zit. Daarom is het extra leuk als je gewoon bij de drogist, in dit geval de Duitse DM, gewoon tegen een Koreaans product aanloopt. Ik probeerde het Pure Heals Ginseng Callus Mask en zie er nu weer uit als een 18-jarige! Ok, dat is misschien een beetje overdreven, maar ik vertel je toch wat meer over dit masker.

Ginseng Berry

IMG 9304 1440x1134 - Pure Heals Ginseng Callus Mask

Natuurlijk was deze verpakking een magneet voor mij, zie de panda! De voorkant van de verpakking belooft me minder rimpels en een strakkere huid, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Aan het plaatje in de rechterbovenhoek kun je zien dat het hier gaat om een sheetmasker.

Gebruiksaanwijzing

IMG 9311 1440x819 - Pure Heals Ginseng Callus Mask

De achterkant is een wirwar van allemaal kleine lettertjes, er staat heel veel informatie op. De gebruiksaanwijzing is behoorlijk rechttoe rechtaan. Na het reinigen van je gezicht, gebruik je een toner en daarna leg je dit masker op je gezicht. Na 10-20 minuten weer verwijderen en het resterende product indeppen. Afsluiten met een crème.

Ingrediënten

IMG 9311 kopie 1440x211 - Pure Heals Ginseng Callus Mask

Normaal gesproken ben je van mij gewend dat ik de ingrediënten nog even uittyp, deze keer moet je het doen met de foto. Ik ben er wel aan begonnen, maar de lijst was eindeloos. Als je de foto opent in een nieuw scherm, krijg je de grote versie en is hij heel duidelijk leesbaar.

Is het wat?

IMG 9317 1440x762 - Pure Heals Ginseng Callus Mask

Het masker is doordrenkt met een jelly-achtige vloeistof, die lekker fris ruikt. Ik herken de geur niet echt, dus dat zal zijn hoe de Ginseng Berry ruikt. Het is even zoeken naar een beginpunt om het masker uit te vouwen, en als het eenmaal op je gezicht ligt, voelt het heerlijk koel aan.

Na verwijdering het resterende product indeppen was een hopeloze zaak, mijn huid was zo’n beetje verzadigd en ik heb de resten maar weggedept met een tissue.

Mijn huid leek voller en strakker, maar ook stralender. Dit was echt een vochtboost. De volgende ochtend was mijn huid nog even zacht en stralend. Of het echt rimpels verminderd, ik gok van niet. Maar je huid krijgt zoveel vocht te verwerken dat je huid toch wel een paar dagen wat strakker lijkt. Vergelijk het met een rozijn waar je water inspuit, dan is het ook weer net een druif.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik kocht het Pure Heals Ginseng Callus Mask voor €2,95 bij DM in Duitsland.

pinit fg en rect red 28 - Pure Heals Ginseng Callus Mask

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: