Unboxing Styletone Maart 2018

We hebben de eerste warme dagen al achter de rug, de lente zit er nu echt aan te komen. En dat maakt het alweer tijd voor de Styletone Maart unboxing. Wat zou er deze maand in zitten? Lees verder en kom er snel achter!

Styletone Maart

IMG 9458 1440x928 - Unboxing Styletone Maart 2018

Let maar niet op de reflectie van de foto’s, ik ben een beetje ziek en dan neem ik blijkbaar genoegen met wat mindere kwaliteit. Er zitten in ieder geval weer leuke dingen in de box. Voor de tube van Figs & Rouge vind ik er interessant uitzien. Laten we snel alles van dichtbij bekijken.

Sanfilippo

IMG 9463 1440x926 - Unboxing Styletone Maart 2018

Dit is de Infinity Black Eyeliner van Sanfilippo, een vegan en cruelty free product, waarmee je een intens zwart lijntje kunt zetten, dat ook nog eens waterproof is. Met een beetje mazzel overleeft hij dus de Nederlandse regenbuien en zit hij ‘s avonds nog net zo strak op je ogen als ‘s ochtends. Hij kost in de winkel €8,95.

Avril

IMG 9465 1440x933 - Unboxing Styletone Maart 2018

Deze nagellak van Avril is ook vegan en cruelty free. Er zijn vijf verschillende kleuren verzonden in de box, en ik kreeg deze bruinroze kleur. Helaas vind ik dit de minst mooie kleur… De waarde is €3,-.

Figs & Rouge

IMG 9469 1440x902 - Unboxing Styletone Maart 2018

Ik hou van Figs & Rouge, en ik vind het dus altijd fijn om een nieuw product van ze te ontvangen. Dit is de Soft Focus Pore Perfect Serum. Je kan hem onder je make up gebruiken als primer voor de T-zone, maar ook als touch up over je make-up in de loop van de dag. Dat laatste heb ik nog niet geprobeerd, maar als primer vind ik hem fijn. De winkelwaarde is €31,-. Ook dit product is vegan en cruelty free.

Doucce

IMG 9470 1440x1044 - Unboxing Styletone Maart 2018

Deze Click Lipstick van Doucce heeft een waarde van €24,-. De verpakking is geweldig, de kleur mwah. Dit is de zoveelste lipstick in een bruintint die in de box zit. Jongens, die kleur staat mij niet! Mijn moeder kan wel heel goed bruine kleuren hebben, maar die heeft inmiddels ook een ruime voorraad opgebouwd. Deze komt ook jouw kant op, mam! Mag er de volgende keer, alsjeblieft, een mooie roze kleur in? De lipstick is niet vegan, maar wel cruelty free.

IBY Beauty

IMG 9474 1440x1075 - Unboxing Styletone Maart 2018

Het laatste product van deze maand is deze Bubbly Highlighter van IBY (Inspired By You) Beauty. Lekker multifunctioneel, je kunt hem ook gebruiken als oogschaduw. De waarde is €5,-, en hij is vegan en cruelty free.

Oordeel

Ik ben heel blij met de Figs & Rouge Primer, de highlighter van IBY Beauty is ook leuk. De nagellak is niet helemaal mijn smaak, maar ga ik toch wel een keer gebruiken, de eyeliner gebruik ik waarschijnlijk alleen om te oefenen, want ik draag vrijwel nooit eyeliner. De lipstick is een misser, al kan ik wel iemand anders blij mee maken.

De waarde van de Styletone Maart is €71,95.

Klik hier voor de vorige Styletone Box!

pinit fg en rect red 28 - Unboxing Styletone Maart 2018

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: